×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Esi Melatonin Pura 1mg X 120 Tabs

συμπλήρωμα διατροφής με μελατονίνη που συμβάλλει στη μείωση του απαιτούμενου χρόνου που χρειάζεται κάποιος για να κοιμηθεί.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
23,44 € 18,69 €
Κερδίζετε 4.75€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
05154
Μάρκα:
Περιγραφή
To συμπλήρωμα διατροφής Melatonin Pura 1mg της Esi με μελατονίνη που συμβάλλει στη μείωση του απαιτούμενου χρόνου που χρειάζεται κάποιος για να κοιμηθεί και ανακουφίζει το υποκειμενικό αίσθημα της χρονικής υστέρησης του βιολογικού ρολογιού λόγω μεγάλων ταξιδιών (jet lag).

Τα ευεργετικά  της αποτελέσματα  για τον ύπνο εξασφαλίζονται με την πρόσληψη 1mg μελατονίνης πριν την κατάκλιση, ενώ  για την αποφυγή τoυ jet lag με  την πρόσληψη τουλάχιστον 0,5mg πριν από την κατάκλιση την πρώτη ημέρα του ταξιδιού και τη  ίδια ημερήσια πρόσληψη για 2-3 ημέρες μετά την άφιξη στον προορισμό.

Συνιστάται ιδιαιτέρως σε μεγάλους ανθρώπους που έχουν αντικειμενική δυσκολία ύπνου.
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
05154
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
1 ταμπλέτα με νερό, κατά προτίμηση μία ώρα πριν το βραδινό ύπνο.
Nature's Plus Promo Dyno-Mins Magnesium 250 mg X 90 Tabs & Sustained Release Mega-Stress 30 Tabs Nature's Plus Promo Dyno-Mins Magnesium 250 mg X 90 Tabs & Sustained Release Mega-Stress 30 Tabs
-6,67%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 813550
37,76 € 40,46 €
Nature's Plus Dyno-Mins Magnesium: Μαγνήσιο με μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότηταNature's Plus Sustained Release Mega-Stress: Φόρμουλα για το άγχος και τη νευρική υπερδιέγερση
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος