×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Health Aid Di-Stress X 30 Tabs

Το Di-Stress της HealthAid είναι μία ειδικά ισορροπημένη σύνθεση βιταμινών του συμπλέγματος Β, βιταμίνης C, χολίνης και ινοσιτόλης, για την αντιμετώπιση του άγχους και της κόπωσης.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
20,00 € 14,11 €
Κερδίζετε 5.89€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
11148
Μάρκα:
Περιγραφή

Μέσα σε δευτερόλεπτα από την έναρξη ενός αγχωτικού συμβάντος, ο οργανισμός προσπαθώντας να το αντιμετωπίσει, απελευθερώνει από τον εγκέφαλο ουσίες, οι οποίες διεγείρουν την παραγωγή κορτιζόλης από τα επινεφρίδια, ολοκληρώνοντας έτσι την στρεσογόνο απόκκριση. Τα κυριότερα μικροδιατροφικά που συμβάλλουν στην μείωση του άγχους και στη διατήρηση της υγιούς νευρολογικής λειτουργίας, είναι οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

ΟΙ Βιταμίνες Β1&Β5 είναι προστατευτικές των επινεφριδίων και μειώνουν το stress που σχετίζεται με την απόκριση κορτιζόλης .

Η Βιταμίνη Β6 αποτελεί συμπαράγοντα για την σύνθεση GABA, σεροτονίνης και ντοπαμίνης.

Το Φυλλικό οξύ αναγεννά ουσίες απαραίτητες για τον σχηματισμό των νευροδιαβιβαστών και συνεργάζεται με την Βιταμίνη Β12 για την παραγωγή ερυθροκυττάρων, τα οποία θα μεταφέρουν το σίδηρο για την αντιμετώπιση της κόπωσης. 

Το Di-Stress της HealthAid είναι μια ισορροπημένη σύνθεση βιταμινών του συμπλέγματος Β, βιταμίνης C, Χολίνης, Ινοσιτόλης και Σιδήρου, για την αντιμετώπιση του άγχους και της κόπωσης, σε ταμπλέτες βραδείας αποδέσμευσης, για συνεχή υποστήριξη. Καταπολεμά το πνευματικό και σωματικό stress, βελτιώνει την ψυχική διάθεση όσων αισθάνονται κουρασμένοι και νομίζουν ότι αδυνατούν ν’ ανταποκριθούν σε έντονους ρυθμούς και υποχρεώσεις, ακόμα και περιστασιακά, καθώς ανεβάζει τα επίπεδα ενέργειας, χάρη στην ιδιότητα των βιταμινών του συμπλέγματος Β να μεταβολίζουν πρωτεΐνες, λίπη και υδατάνθρακες, παράγοντάς την. Δεν προκαλεί υπνηλία. Ιδανικό για ενεργούς ενήλικες και για την 3η ηλικία.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
11148
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών, 1 ταμπλέτα ημερησίως.
Nature's Plus Promo Dyno-Mins Magnesium 250 mg X 90 Tabs & Sustained Release Mega-Stress 30 Tabs Nature's Plus Promo Dyno-Mins Magnesium 250 mg X 90 Tabs & Sustained Release Mega-Stress 30 Tabs
-6,67%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 813550
37,76 € 40,46 €
Nature's Plus Dyno-Mins Magnesium: Μαγνήσιο με μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότηταNature's Plus Sustained Release Mega-Stress: Φόρμουλα για το άγχος και τη νευρική υπερδιέγερση
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος