×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Olonea Rhodiotil Calm x 30 Veggie Caps

Συμβάλλει στην αντιμετώπιση του ψυχικού και σωματικού stress και στην βελτίωση της ποιότητας του ύπνου διατηρώντας σε φυσιολογικές τιμές τα επίπεδα της κορτιζόλης στο αίμα.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
29,80 € 16,69 €
Κερδίζετε 13.11€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
806180
Μάρκα:
Περιγραφή

Τοrhodiotil CALMείναι μια ειδική συνδυαστική φόρμουλα με εκχύλισμα Rhodiola rosea, αμινοξέα L-τυροσίνη και L-φαινυλαλανίνη, σύμπλεγμα βιταμινών Β, μαγνήσιο και ψευδάργυρο.


Η Rhodiola Rosea ή αλλιώς χρυσή ρίζα χαρακτηρίζεται ως προσαρμογόνο βότανo (adaptogenic) και βοηθά τον οργανισμό να ανταποκριθεί στο stress που οφείλεται σε αιτίες όπως η κόπωση και η ψυχολογική πίεση, 

αλλά και να προλάβει την εμφάνιση συμπτωμάτων που σχετίζονται με το άγχος όπως η ευερεθιστότητα, ο πονοκέφαλος, οι στομαχικές διαταραχές και η αυπνία. Βελτιώνει τη μνήμη και τη συγκέντρωση προλαμβάνοντας τη νοητική εξάντληση και προάγει την ευεξία και την τόνωση του οργανισμού.

Τοrhodiotil CALMσυμβάλλει στη διαχείριση του ψυχικού και σωματικού stress, την καλύτερη ποιότητα ύπνου και τη ρύθμιση των επιπέδων κορτιζόλης στο αίμα.

Είναι, επίσης, κατάλληλο για τη βελτίωση των συμπτωμάτων του Συνδρόμου Burnout, όπως ευερεθιστότητα και πονοκέφαλος.

Δεν περιέχει συντηρητικά, πρόσθετα, ζάχαρη, λακτόζη και γλουτένη και είναι κατάλληλο για vegans και vegetarians.  

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
806180
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως. Να λαμβάνεται με το γεύμα μαζί με νερό.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 113063/15-12-2017

Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης

Προειδοποιήσεις:
Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.
Nature's Plus Promo Dyno-Mins Magnesium 250 mg X 90 Tabs & Sustained Release Mega-Stress 30 Tabs Nature's Plus Promo Dyno-Mins Magnesium 250 mg X 90 Tabs & Sustained Release Mega-Stress 30 Tabs
-6,67%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 813550
37,76 € 40,46 €
Nature's Plus Dyno-Mins Magnesium: Μαγνήσιο με μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότηταNature's Plus Sustained Release Mega-Stress: Φόρμουλα για το άγχος και τη νευρική υπερδιέγερση
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος