×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Cer'8 Junior Economy Pack x 48 Τμχ

Παιδικά αντικουνουπικά αυτοκόλλητα με μικροκάψουλες. Οικονομική συσκευασία.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
17,60 € 12,78 €
Κερδίζετε 4.82€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
802215
Μάρκα:
Περιγραφή

Το εντομοαπωθητικό (τσερότο) CER’8 Junior απαλλάσσει από τα ενοχλητικά τσιμπήματα των κουνουπιών συμπεριλαμβανομένου και του «Ασιατικού κουνουπιού τίγρης» και τις σκνίπες.

Περιέχει μικροκάψουλες με το δραστικό συστατικό φυτικής προέλευσης Εucalyptus Citriodora oil.

Η εντομοαπωθητική δράση του προϊόντος αρχίζει αφού σπάσετε τις μικροκάψουλες που βρίσκονται μέσα στο αυτοκόλλητο, δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας γύρω σας ακτίνας ενός μέτρου (1m) ενώ διαρκεί έως 6 ώρες.

Το αυτοκόλλητο CER’8 Junior αποτελεί το ιδανικότερο απωθητικό κουνουπιών για τα μικρά παιδιά χωρίς να έρχεται σε επαφή με το ευαίσθητο δέρμα τους και ταυτόχρονα προστατεύει χωρίς να λερώνει και χωρίς να χρειάζεται επάλειψη ή ψεκασμός. Μπορεί να κολληθεί κοντά στο κρεβάτι, στο καρότσι ή στην κούνια του μωρού σε σημείο μη ορατό και προσβάσιμο. Ιδανική επιλογή και για μεγαλύτερα παιδιά, μπορεί να κολληθεί σε ρούχο ή έπιπλο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή του ύπνου.

Εγκεκριμένο από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Tροφίμων. Αρ. Έγκρισης: ΤΠ19-0281/03.05.2018 Χρησιμοποιείται τα βιοκτόνα με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν πριν από τη χρήση.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
802215
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες

Ανοίξτε τη συσκευασία σχίζοντας το φακελάκι. Κόψτε το αυτοκόλλητο. Πιέστε στο κέντρο της επιφάνειας του τσιρότου με το δάκτυλο ώστε να σπάσουν οι μικροκάψουλες, να γίνει η διάχυση του δραστικού μίγματος στο τσιρότο και να ξεκινήσει η απωθητική δράση του προϊόντος. Ξεκολλήστε το τσιρότο από το χαρτί και κολλήστε το στο σημείο που θα γίνει η προστασία. Μετά την εφαρμογή πλύνετε τα χέρια σας. Αφαιρέστε το τσιρότο μετά το πέρας της εφαρμογής.

Μπορεί να κολληθεί κοντά στο κρεβάτι, στο καρότσι ή στην κούνια του μωρού σε σημείο μη ορατό και προσβάσιμο. Ιδανική επιλογή και για μεγαλύτερα παιδιά, μπορεί να κολληθεί σε ρούχο ή έπιπλο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή του ύπνου. Ιδανικό για δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους.

Συστατικά
Εucalyptus Citriodora oil 2,2% w/w Βοηθ. Ουσίες 97,8 w/w (Eucalyptus citriodora oil, Eucalyptol Citronellol, Citronellal).

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος