×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Weleda Καλέντουλα Σαμπουάν & Αφρόλουτρο 200 ml

Σαμπουάν και αφρόλουτρο για ήπιο φυσικό καθαρισμό.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
15,40 € 12,27 €
Κερδίζετε 3.13€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
05105
Μάρκα:
Περιγραφή

Η Weleda δημιουργήσε ένα εξαιρετικά ήπιο βρεφικό σαμπουάν και αφρόλουτρο. Σχεδιασμένο με ωφέλημα συστατικά, όπως εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας, το σαμπουάν και αφρόλουτρο βοηθά να απομακρύνει απαλά τους ρύπους, αφήνοντας το δέρμα απαλό και τα μαλλιά ευκολοχτένιστα. Η μυρωδιά του δέρματος του μωρού δεν επηρεάζεται. Το γλυκό αμυγδαλέλαιο προλαμβάνει την ξηρότητα και η απαλή σαπουνάδα δεν τσούζει τα μάτια του μωρού. Χωρίς δάκρυα, χωρίς αναστάτωση, χωρίς δυσκολίες. Μοναχά ένα καθαρό, χαρούμενο μωρό που μυρίζει υπέροχα.

Οφέλη
Καθαρίζει, περιποιείται τι δέρμα και προλαμβάνει την ξηρότητα. Διατηρεί τον προστατευτικό μανδύα του μωρού, διευκολύνει το χτένισμα των μαλλιών και είναι ήπιο με τα μάτια. Το φυσικό άρωμα του μωρού δεν επηρεάζεται. Χωρίς προσθήκη συνθετικών συντηρητικών, αρωματικών και χρωστικών ουσιών ή πρώτων υλών με βάση το ορυκτέλαιο. Δερματολογικά πιστοποιημένη συμβατότητα με το δέρμα, ακόμη και με το ευαίσθητο δέρμα και σε περίπτωση εμφάνισης σμηγματόρροιας του τριχωτού της κεφαλής, που εμφανίζεται σε νεογνά.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
05105
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Χρησιμοποιήστε το κατά τη διάρκεια του μπάνιου,κάντε σαπουνάδα και απομακρύνεται με αρκετό νερό. Ενδείκνυται για χρήση σε ενήλικες με πολύ ευαίσθητο δέρμα.
Συστατικά
Νερό - Coco-Glucoside - Αμυγδαλέλαιο - Αλκοόλη  Disodium Cocoyl Glutamate - Σησαμέλαιο - Γλυκερίνη - Εκχύλισμα Καραγενάνης - Sodium Cocoyl Glutamate - Εκχύλισμα Ανθών Καλέντουλας - Κόμμι Ξανθάνης - Γαλακτικό Οξύ - Άρωμα - Λεμονίνη - Λιναλοόλη

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος