×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Qnt Easy Body Water Less X 90 Caps

Το Easy Body WaterLess είναι ένα προιόν ειδικής διατροφής σε κάψουλες ,ειδικά σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση των κατακρατήσεων του περιττού νερού στο γυναικείο σώμα.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
26,00 € 20,90 €
Κερδίζετε 5.1€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
09001
Μάρκα:
Περιγραφή

Το Easy Body WaterLess είναι ένα προιόν ειδικής διατροφής σε κάψουλες ,ειδικά σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση των κατακρατήσεων του περιττού νερού στο γυναικείο σώμα. Περιέχει ένα επιστημονικά επιλεγμένο μείγμα από φυσικά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα,το οποίο συμβάλει στην εξισορρόπηση των αποθεμάτων νερού στον οργανισμό αποβάλλοντας το περιττό. Έτσι βοηθά στο αδυνάτισμα και στη μείωση πόντων από προβληματικές περιοχές που συνήθως κατακρατούν νερό , όπως η κοιλιά, οι γλουτοί & οι μηροί.

Προιόν ειδικής διατροφής , ανεπτυγμένο &σχεδιασμένο στις ΗΠΑ Εξολοκλήρου φυσική φόρμουλα, αποτελούμενη από φυσικά βιοδραστικά συστατικά. Αποκλειστικά για γυναίκες. Μειώνει τις κατακρατήσεις νερού & τα πρηξίματα. Απομακρύνει το περιττό νερό που συσσωρεύετε στο σώμα. Βοηθά στο αδυνάτισμα και στην εκλέπτυνση προβληματικών περιοχών. Εύκολο στη χρήση.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
09001
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Λαμβάνετε 3 κάψουλες μαζί με 1 μεγάλο ποτήρι νερό πριν τον ύπνο.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος