×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Health Aid Saw Palmetto X 30 Tabs

Ιδανικό για τη διατήρηση της υγείας του ανδρικού αναπαραγωγικού.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
25,00 € 18,19 €
Κερδίζετε 6.81€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
01702
Μάρκα:
Περιγραφή

Φοίνικας της Β.Αμερικής(Serenoa Repens), του οποίου οι καρποί έχουν ευεργετική δράση στην υγεία του αδένα του προστάτη. Η φυσικά παραγόμενη τεστοστερόνη από τον οργανισμό, μετατρέπεται σε διυδροτετστοστερόνη, η οποία είναι υπεύθυνη για την καλοήθη διόγκωση του προστάτη. Οι κύριες δραστικές ουσίες του καρπού, είναι λιπαρά οξέα και στερόλες και από αυτές, η β-σιτοστερόλες είναι εκείνες που εμφανίζουν την αντιανδρογόνο δράση και πιο συγκεκριμένα επεμβαίνουν στον μεταβολισμό της τεστοστερόνης, αναστέλλοντας τη δράση του ενζύμου 5-α-ρεδουκτάση, η οποιά είναι υπεύθυνη για την παραγωγή της διυδροτετστοστερόνης. Επίσης, το λιποστερολικό αυτό εκχύλισμα, εμφανίζει και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, χάρη στα λιπαρά οξέα που περιέχει.

Το Saw Palmetto της HealthAid, παράγεται από τις καλύτερες ποιότητες φυτών, από οργανικές καλλιέργειες και είναι τιτλοδοτημένο σε τουλάχιστον 45-50% λιπαρά οξέα, για μέγιστο αποτέλεσμα. Ιδανικό για τη διατήρηση της υγείας του ανδρικού αναπαραγωγικού, σε περιπτώσεις καλοήθους διόγκωσης προστάτη, καθώς βοηθά στη μείωση των συμπτωμάτων του(νυχτερινή και επίπονη διούρηση, συχνουρία), προστατίτιδας, αλλά και σε ανδρογενετική αλωπεκίαση, η οποία οφείλεται σε αυξημένα επίπεδα ανδρογόνων.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
01702
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Ενήλικες & παιδιά άνω των 18 ετών, 2 ταμπλέτες την ημέρα μαζί με το φαγητό.
Now Foods Saw Palmetto Berries 550 mg X 100 Caps Now Foods Saw Palmetto Berries 550 mg X 100 Caps
-53,35%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 01695
16,01 € 34,32 €
Το NOW® Saw Palmetto είναι ένα είδος φοίνικα της Β. Αμερικής, που το εκχύλισμα των καρπών του περιέχει ωφέλιμα φυτικά συστατικά, όπως στερόλες και μια μοναδική μορφή λιπαρών οξέων που μπορούν να βοηθήσουν στην υγεία...
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος