×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Pharma Unimedis Bifolia x 30 Δισκια

Συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει Βεταΐνη, Ψευδάργυρο, Φολασίνη και Βιταμίνες Β2, Β6 και Β12 για άτομα με μειωμένη διατροφική πρόσληψη.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
19,75 € 17,05 €
Κερδίζετε 2.7€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
820592
Μάρκα:
Περιγραφή

ο Bifolia είναι ενα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει Βεταΐνη, Ψευδάργυρο, Φολασίνη και Βιταμίνες Β2, Β6 και Β12, χρήσιμο σε περιπτώσεις μειωμένης διατροφικής πρόσληψης ή αυξημένης απαίτησης αυτών των θρεπιτκών ουσιών.

Χαρακτηριστικά:

Η Βεταΐνη, οι Βιταμίνες Β12, Β6 καιη Φολασίνη συμβάλλουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστείνης. Η Βιταμίνη Β12 είναι σε μορφή Μεθυλοκοβαλαμίνης, η οποία αποτελεί τη μορφή της Β12 με τη μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα. Η Βιταμίνη Β2 (Ροβοφλαβίνη) συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Ο Ψευδάργυρος συμβάλλει στη προστασία των κυττάρων απο το οξειδωτικό στρες. Επιπλέον, ο Ψευδάργυρος συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των υδαταθράκων και των λιπαρών οξέων. Η Φολασίνη αποτελεί φυσική μορφή του Φολικού Οξέους. Το Bifolia® περιέχει Quatrefolic® ως πηγή της φυσικής μορφής Φολασίνης με υψήλη βιοδιαθεσιμότητα. Η Φολασίνη συμβάλλει στην ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατα την εγκυμοσύνη.

Διατροφικοί Στόχοι - Bifolia:

  • Το Bifolia αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στη ρύθμιση και σταθεροποίηση των επιπέδων ομοκυστεΐνης.
  • Αυξημένα επίπεδα ομοκυστεΐνης συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο θρόμβωσης, στεφανιαίας νόσου, εγκεφαλικού επισοδείου και χρόνιων ασθενειών όπως διαβήτης, μεταβολικό σύνδρομο, κάποιες μορφές αρθρίτιδας και αυτοάνοσων ασθενειών.
  • Η ομοκυστεΐνη συσσωρεύεται στο αίμα σε συνθήκες ελλείψεων του οργανισμού και είναι παράγοντας κινδύνου για καρδιαγγειακά νοσήματα, αυτοάνοσα νοσήματα, στυτική δυσλειτουργία και τη νόσο Alzheimer.
  • Δεν την προσλαμβάνουμε από τη διατροφή, την παράγουμε όμως μέσα από τον μεταβολισμό δύο διατροφικών αμινοξέων, της μεθειονίνης και τις κυστεΐνης, κυρίως με τη συμμετοχή βιταμινών του συμπλέγματος Β, αντιοξειδωτικών και άλλων στοιχείων.
  • Η Ομοκυστεΐνη είτε ξαναδημιουργεί τη Μεθειονίνη είτε μετατρέπεται στο αμινοξύ Κυστεΐνη.
  • Για την επαναδημιουργία της Μεθειονίνης από την Ομοκυστεΐνη, χρειάζονται ορισμένα ένζυμα (π.χ. συνθετάση της Μεθειονίνης), ορισμένες βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σαν συνένζυμα και η Βεταΐνη (ΤριμεθυλοΓλυκίνη ήTMG).Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β που χρειάζονται είναι το Φολικό οξύ (βιταμίνη Β9) και οι βιταμίνες Β12 και Β2.
  • Ενώ αντίστοιχα, για τη μετατροπή της Ομοκυστεΐνης σε Κυστεΐνη χρειάζεται η βιταμίνη Β6.

Καινοτομία και Τεχνολογία

Τα 30 δισκία που περιέχονται στην συσκευασία του Bifolia® είναι γαστροανθεκτικά, σταδιακής αποσάθρωσης και παρατεταμένης αποδέσμευσης. Το Bifolia® εφαρμόζει μία πατενταρισμένη τεχνολογία που καλείται “PHYSIORELEASE TECHNOLOGY”και επιτρέπει την χορήγηση άπαξ ημηρεσίως.

Tο Bifolia είναι ελεύθερο λακτόζης και γλουτένης χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για χρήση από άτομα με προβλήματα δυσανεξίας.

Το Bifolia περιέχει Quatrefolic® το οποίο περνά το γαστρικό φράγμα και απορροφάται κυρίως στο λεπτό έντερο και αυτό του επιτρέπει να εξασφαλίζει υψηλότερη πρόσληψη φυλλικού οξέος. Σσυνιστάται διότι ομαλοποιεί αποτελεσματικά την κατάσταση φολικού άλατος όλων των ατόμων, συμπεριλαμβανομένου και των ατόμων με πολυμορφισμό (MTHFR).

Το Bifolia, έχει αναπτυχθεί και παρασκευάζεται στην Ευρώπη

Quatrefolic

Το Quatrefolic είναι φολικό άλας τέταρτης γενιάς που παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα, υψηλότερη υδατοδιαλυτότητα και ευελιξία και εγγυάται βελτιωμένη βιοδιαθεσιμότητα.

Το Quatrefolic είναι το άλας γλυκοζαμίνης του (6S) -5-μεθυλοτετραϋδροφολικού και είναι δομικά ανάλογο με τη δραστική μορφή φολικού οξέος.

Παρέχει τη δραστική μορφή φυλλικού οξέος, 5-μεθυλοτετραϋδροφολικού, που υπάρχει φυσικά στο σώμα και διατίθεται για τη βιολογική του δράση.

Το Quatrefolic διαθέτει διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εφαρμογές εμπορικών σημάτων που εγγυώνται ένα ευρύ φάσμα χρήσης και καλύπτουν όλους τους τομείς εφαρμογής φυλλικού οξέος.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
820592
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Οδηγίες Χρήσης:

Λαμβάνετε 1 δισκίο την ημέρα προ φαγητού, σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας. Λαμβάνεται μαζί μ’ ένα ποτήρι νερό.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος