×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Biolevox Neuro X 30 Tabs

Συμπλήρωμα διατροφής για μείωση του πόνου
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
21,01 € 17,95 €
Κερδίζετε 3.06€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
35901
Μάρκα:
Περιγραφή

ο Biolevox Neuro tb είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, με κύριο συστατικό τη μονοφωσφορική ουριδίνη (UMP), σε συνδυασμό με σύμπλεγμα βιταμινών Β 1,3,6,12 και φυλλικού οξέως. Η μονοφωσφορική ουριδίνη (UMP) σε συνδυασμό με το σύμπλεγμα βιταμινών ενεργοποιεί τις φυσικές διαδικασίες ανάπλασης και αναγέννησης των νευρικών ινών και των κατεστραμμένων νεύρων και παράλληλα εμφανίζει άμεση παυσίπονη δράση. Γι’ αυτό συνιστάται η λήψη του σε:

περιφερικές νευροπάθειες
δισκοπάθειες
νευραλγίες
ισχιαλγίες
δισκεκτομές
θωρακικούς και οσφυονωτιαίους πόνους (dorsalgia)
οσφυϊκά σύνδρομα
νευραλγίες τριδύμου
μεθερπητικές νευραλγίες
 Τι είναι η μονοφωσφορική ουριδίνη (UMP)?
H UMP είναι ένα νουκλεοτίδιο που αποτελεί δομικό στοιχείο του DNA και του RNA του κυτταρικού πυρήνα των νευρώνων. Ως δομικό στοιχείο, το συνθέτει ο ίδιος ο οργανισμός και η έλλειψή του δημιουργεί καταστροφή στα έλυτρα της μυελίνης των νευρώνων. Ανάστροφα, ενδεχόμενη καταστροφή, από άλλες βλάβες, των νευρικών ινών που οδηγούν σε διαταραχές της αγωγιμότητας και που συνοδεύονται με πόνο, απαιτούν αυξημένα επίπεδα UMP από τον οργανισμό, οδηγώντας στην αναγκαιότητα (η UMP) να ληφθεί και εξωτερικά. Το Biolevox Neuro tb αποτελεί μια πηγή λήψης UMP που παρέχει την απαιτούμενη επιπλέον ποσότητα αυτής στους νευρώνες για την αναγέννησή τους, με αποτέλεσμα την ομαλή λειτουργία των νεύρων και τη δραστική μείωση της έντασης του πόνου.

Δοσολογία: 1 δισκίο ημερησίως με λίγο νερό

Συσκευασία:30 επικαλυμμένα δισκία
 

Σημαντικό: Το Biolevox Neuro tb πρέπει να λαμβάνεται κάτω από ιατρική παρακολούθηση. Το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μιας ολοκληρωμένης δίαιτας. Μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να μην χρησιμοποιείται από άλλη οδό παρά μόνο από του στόματος.

Γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ
Αριθμός Γνωστοποίησης: 29218/28-04-2015

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
35901
Πληροφορίες Παράδοσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος