×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Isdin Fotoprotector Pediatrics Fusion Water Spf50 Wet Skin 50ml

Το πρώτο αντιηλιακό προσώπου για παιδιά καθημερινής χρήσης με βάση το νερό.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
26,90 € 15,07 €
Κερδίζετε 11.83€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
802158
Μάρκα:
Περιγραφή

Αντιηλιακό προσώπου ειδικά σχεδιασμένο για το δέρμα των μωρών και των παιδιών ηλικίας από 6 μηνών και πάνω. Πολύ υψηλά επίπεδα προστασίας UVB SPF50+ και UVA.

Προσφέρει πολύ υψηλά επίπεδα προστασίας UVB SPF50+ και UVA.
Η αποκλειστική του τεχνολογία SAFE-EYE από την ISDIN δεν ερεθίζει τα μάτια τους. Σχεδιασμένο με την τεχνολογία Wetflex της ISDIN που επιτρέπει την εφαρμογή του προϊόντος σε υγρό δέρμα (νερό ή ιδρώτα) χωρίς να χάσει την SPF προστασία και χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Άμεση απορρόφηση. Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Δοκιμασμένο σε ατοπικό δέρμα. Μή φαγεσωρογόνο. Ελεγμένο παιδιατρικά και δερματολογικά. Υποαλλεργικό. Friction resistant. Συνιστάται για βρέφη ηλικίας 6 μηνών και άνω. Ιδιαίτερα ανθεκτικό στο νερό. Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Περιέχει αντιοξειδωτικά και δεξπανθενόλη. Formula Sea Friendly.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
802158
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα σε υγρό ή στεγνό δέρμα, μισή ώρα πριν από την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε κάθε 2 ώρες και μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα με πετσέτα. Κρατήστε μωρά και παιδιά μακριά από την απευθείας έκθεση στον ήλιο. Παιδίατροι και δερματολόγοι συνιστούν να μην εκτείθενται απευθείας στον ήλιο και να προστατεύονται κατάλληλα (ρούχα, καπέλα, γυαλιά ηλίου και υψηλή UV προστασία). Στα μωρά, χρησιμοποιήστε το αντιηλιακό σε ακάλυπτες περιοχές (πρόσωπο και πίσω μέρος των χεριών) κατά την έμμεση έκθεση στον ήλιο. Από 6 μηνών και άνω. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Παιδιατρικά και δερματολογικά ελεγμένο. Υποαλλεργικό: σχεδιασμένο για να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών.
Συστατικά
Σύνθεση: Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Polymethyl Methacrylate, Dimethicone, PEG-8, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Silica, Phenoxyethanol, Titanium Dioxide, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, Carbomer, Disodium EDTA, Tocopherol, BHT, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος