×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Isdin Rejuvenate Set A.G.E. Reverse Day Cream 50ml Night Cream 3ml&Flavo-C Ultraglican 10 Αμπούλες x 2ml&Micellar Solution 30ml

Ρουτίνα ημέρας για αναδόμηση και λάμψη.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
97,94 € 63,98 €
Κερδίζετε 33.96€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
813592
Μάρκα:
Περιγραφή

Το set περιλαμβάνει:

Isdin A.G.E. Reverse Day Cream 50ml:

Θεραπεία με τριπλή αντιγηραντική δράση: ενάντια στην ατμοσφαιρική ρύπανση,ενάντια στην γλυκοζυλίωση ενώ ταυτόχρονα αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου.

Αποκλειστική σύνθεση με Exo-P που δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας στην επιφάνεια της επιδερμίδας, προστετεύοντας το από την ατμοσφαιρική ρύπανση και με καρνοσίνη που καθυστερεί το σχηματισμό τελικών προιόντων προχωρημένης γλυκοζυλίωσης (A.G.E).

H παρατεταμένη χρήση βοηθάει στον επαναπροσδιορισμό και τη διαμόρφωση του οβάλ του προσώπου, χάρη στο διασταυρούμενο υαλουρονικό οξύ και το Syn-Hycan.

Αντιρυπαντική δράση:Προστατεύει το δέρμα από την ατμοσφαιρική ρύπανση με το Exo-P.

Αναδιαμόρφωση:Ενυδατώνει και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου χάρη στο διασταυρούμενο υαλουρονικό οξύ και το Syn-Hycan.

Αντι-γλυκοζυλίωση:Καθυστερεί το σχηματισμό των τελικών προιόντων γλυκοζυλίωσης (A.G.E) με την καρνοσίνη

Δώρο:

Isdin A.G.E. Reverse Night Cream 3ml:

Κρέμα νυκτός για το πρόσωπο, που περιέχει μελατονίνη, η οποία διεγείρει τις αντιοξειδωτικές άμυνες, ώστε το δέρμα να καταπολεμά τις επιθέσεις που δέχεται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Περιέχει καρνοσίνη, η οποία καθυστερεί το σχηματισμό των τελικών προϊόντων προηγμένης γλυκοζυλίωσης (A.G.E.), τα οποία μπορεί να βλάψουν

τη σωστή λειτουργία του κολλαγόνου και της ελαστίνης, ενώ με το εκχύλισμα Helichrysum Italicum διεγείρει την απελευθέρωση

καταπραϋντικών μορίων αυξάνοντας την αίσθηση ευεξίας.

Isdin Flavo-C Ultraglican Αμπούλες Προσώπου 10 τεμ x 2ml:

Ένας ορός προσώπου σε αμπούλες που προσφέρει έναν προηγμένο συνδυασμό αντιοξειδωτικών και ενυδατικών παραγόντων που δρουν ενάντια στην απώλεια της σφριγηλότητας και στις λεπτές γραμμές έκφρασης.

Βιταμίνη C:Ένα Ισχυρό αντιοξειδωτικό,που βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις βλαβερές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών.

Ενεργοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου και επαναφέρει την λάμψη στο δέρμα.

UltraGlycans: Ένας συνδυασμός από πρωτεογλυκάνες και πρι-πρωτεογλυκάνες που διατηρούν την υγρασία του δέρματος και ενδυναμώνουν τη δομή του.

Υαλουρονικό οξύ:Αναζωογονητική δράση στην επιδερμίδα του προσώπου, χάρη στην ισχυρή ικανότητα του να δεσμεύει το νερό που αποκαθιστά την υγρασία του δέρματος.

Isdin Micellar Solution 4 in 1 30ml:

Τέσσερα στάδια με μία κίνηση: καθαρίζει, αφαιρεί το μακιγιάζ, τονώνει και ενυδατώνει.

Ενυδατικό καθαριστικό προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος.

Νεσσεσέρ

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
813592
Πληροφορίες Παράδοσης

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος