Φόρτωση περιεχομένων καλαθιού
Καλάθι Ολοκλήρωση
Μερικό Σύνολο: 0,00
Προσφορά

BEE CERA ΟΡΟΣ (SERUM) ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ 40+ 30 ML

, ,

24ωρη ενυδατική αντιρυτιδική δράση.

35,42 28,33-20,0%

Κωδικός προϊόντος: 19876 Κατηγορίες: , ,

Ο ορός προσώπου λαδιού με μελισσοκέρι bee cera μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε τύπο δέρματος και σε ηλικίες 40+. Το serum προσώπου είναι μικρού μοριακού βάρους σε μορφή ελαίου από ξηρά φυτικά έλαια και μελισσοκέρι που έχουν την ιδιότητα να διεισδύουν στις βαθιές στιβάδες της επιδερμίδας και να την αναδομούν από μέσα προς τα έξω. Επανενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και τη σύνθεση της ελαστίνης στο δέρμα για να αναζωογονηθούν οι γηρασμένοι ινοβλαστοί προμηθεύοντάς τους με μια ενεργοποιημένη πηγή της κυτταρικής ενέργειας. Αυτό οδηγεί σε μια γρήγορη και βιώσιμη παραγωγή κολλαγόνου ΙΙΙ, κολλαγόνου Ι, Tropoelastin και της ελαστίνης, τα οποία οδηγούν σε αισθητή βελτίωση της υφής του δέρματος και στη μείωση των ρυτίδων.. Συμπληρώνει την καθημερινή περιποίηση του δέρματος δίνοντάς του επιπλέον στοιχεία ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας. Εφαρμόζετε πάντα πριν από την κρέμα προσώπου και ενισχύει την δράση της.

META THN OΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ SERUM ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΒΕΕ CERA THΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

Προ-ενεργοποιημένη πηγή ενέργειας: MG6P

Η Προ-ενεργοποιημένη πηγή ενέργειας: MG6P δίνει ισοδύναμα αποτελέσματα με μία ένεση κολλαγόνου και ελαστίνης πλήρωσης από έναν πλαστικό χειρουργό. Η Προ-ενεργοποιημένη πηγή ενέργειας: MG6P τιμήθηκε με το Χρυσό βραβείο συστατικού του ανταγωνισμού από την In- cosmetics στο Παρίσι για το 2013 Προ-ενεργοποιημένη πηγή ενέργειας: MG6P: μια νέα πηγή βιο-ενέργειας για να επαναφορτίσει την ομορφιά του δέρματος. Ένα νέο ενεργό συστατικό που δημιουργήθηκε από μια αιχμή πατενταρισμένη διαδικασία της πράσινης χημείας. Περιέχει μία προ-ενεργοποιημένη και ασφαλή πηγή ενέργειας: MG6P (μεθυλο-γλυκοζίτης-6-φωσφορικό) να τροφοδοτούν τη γήρανση των κυττάρων.

Για να ενεργοποιήσετε ξανά κολλαγόνα και ελαστίνης, MG6P έχει συνδυαστεί με: Απαραίτητα αμινοξέα: προλίνη και λυσίνη .Η προλίνη και η λυσίνη διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης όταν το σώμα δεν είναι σε θέση να παράγει από μόνο του. Είναι επίσης μια πηγή βιο-ενέργειας, η οποία μπορεί φυσικά να εξαπλωθεί στο δέρμα, προκαλώντας ουσιώδη στοιχεία για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Παρουσιάζει υψηλή κλινική αποτελεσματικότητα Εντός 15 ημερών με αποτέλεσμα την μείωση των βαθιών ρυτίδων και ορατή βελτίωση της σφριγηλότητας του δέρματος. Επανενεργοποιεί κολλαγόνα και τη σύνθεση της ελαστίνης στο δέρμα για να αναζωογονηθούν γηρασμένοι ινοβλαστοί προμηθεύοντάς τους με μια ενεργοποιημένη πηγή της κυτταρικής ενέργειας. Αυτό οδηγεί σε μια γρήγορη και βιώσιμη παραγωγή κολλαγόνου ΙΙΙ, κολλαγόνου Ι, Tropoelastin και της ελαστίνης, τα οποία οδηγούν σε αισθητή βελτίωση της υφής του δέρματος και στη μείωση των ρυτίδων. Σε μόλις δύο εβδομάδες η Προ-ενεργοποιημένη πηγή ενέργειας: MG6P δίνει ισοδύναμα αποτελέσματα με μία ένεση κολλαγόνου από έναν πλαστικό χειρουργό (-15% μείωση των ρυτίδων βάθος). Σημαντική βελτίωση της παραγωγής κολλαγόνου και της ποιότητας (κλινικές) Η αποτελεσματικότητα της Προ-ενεργοποιημένης πηγής ενέργειας: MG6P στο 1% αξιολογήθηκε σε μια διπλή τυφλή δοκιμή έναντι εικονικού φαρμάκου κάτω από δερματολογικό έλεγχο.

Είκοσι εθελοντές 61 +/- 7 ετών συμμετείχαν σε αυτή τη μελέτη. Οι εθελοντές που εφαρμόζονται το ψευδοφάρμακο στη μία πλευρά του προσώπου τους, και μια κρέμα που περιέχει Προ-ενεργοποιημένη πηγή ενέργειας: MG6P στο 1% στην άλλη πλευρά του προσώπου δύο φορές ημερησίως. Το κολλαγόνο και η πυκνότητα του δείκτη ανισοτροπίας μετρήθηκαν με τη χρήση SIA scopy και Skin Evidence Visio ™ ανάλυση εικόνας αντίστοιχα. Δείκτης ανισοτροπίας είναι ένας δείκτης της ποιότητας του δικτύου κολλαγόνου. Αυτό έχει σχέση με την γωνία που σχηματίζει τις γραμμές του δέρματος, και αντιπροσωπεύει ένα καλό δείκτη της «βιολογικής ηλικίας» του δέρματος.

Όταν το δέρμα είναι οι νέοι γραμμές προσανατολισμένες προς όλες τις κατευθύνσεις και ο δείκτης ανισοτροπίας είναι χαμηλή. Με τη γήρανση γραμμές γίνονται παράλληλα και ο δείκτης ανισοτροπίας είναι υψηλή. Αποτελέσματα: Χρησιμοποιώντας Προ-ενεργοποιημένη πηγή ενέργειας: MG6P στο 1% αυξάνει σημαντικά την πυκνότητα κολλαγόνου από 7,5 φορές και βελτιώνει τον δείκτη ανισοτροπίας κατά 25 φορές σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο μετά από μόλις 15 ημέρες. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνονται μετά από 2 μήνες θεραπείας. Γρήγορη βελτίωση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας (κλινικές) Οι δύο παράμετροι R0 και R5 μετρήθηκαν με Cutometry να αξιολογήσει την απόδοση της Προ-ενεργοποιημένη πηγή ενέργειας: MG6P στο 1% επί σφριγηλότητα και την ελαστικότητα Αποτελέσματα: Χρησιμοποιώντας Προ-ενεργοποιημένη πηγή ενέργειας: MG6P στο 1% αυξάνει τη σφριγηλότητα κατά 13 φορές και ελαστικότητα κατά 1,6 φορές σε μόλις 15 ημέρες. Αυτές οι βελτιώσεις του δέρματος, παράμετροι που υπέστη μετά από δύο μήνες θεραπείας.

 

Τριπεπτίδιο ΚΜΚ

Το τριπεπτίδιο ΚΜΚ είναι ένα νέο ιδιαίτερα αποτελεσματικό βιο-μιμητικό πεπτίδιο φυτικής προέλευσης. Ανήκει στην οικογένεια των πεπτιδίων που ονομάζεται matrikines.Τα πεπτίδια Matrikines είναι ταυτόσημα με τα κλάσματα των συστατικών εξωκυτταρικής μήτρας. Ως εκ τούτου, μπορούν να δρουν ως ρυθμιστικοί παράγοντες και είναι σε θέση να ρυθμίζουν τις δραστηριότητες των κυττάρων.

Το τριπεπτίδιο ΚΜΚ διεγείρει με τη σύνθεση του 6 κύρια δομικά συστατικά της δερματικής μήτρας: κολλαγόνο Ι, κολλαγόνο III, ινονεκτίνη, υαλουρονικό οξύ, λαμινίνη, κολλαγόνο IV και εξασφαλίζει την καλύτερη δόμηση του ιστού. Το τριπεπτίδιο ΚΜΚ γεμίζει τις ρυτίδες από το εσωτερικό τόσο στο μέτωπο και το πόδι της χήνας για ένα εμφανώς πιο λείο και σφριγηλό δέρμα . Μετά από δύο μήνες θεραπείας, το μέτωπο και οι ρυτίδες στο πόδι της χήνας εξομαλύνονται ακριβώς όπως ένα λίφτινγκ. 25 γυναίκες εθελόντριες ηλικίας 42 έως 70 ετών, με τις γραμμές στο μέτωπο και πόδι της χήνας. Δύο φορές την ημέρα εφαρμογή μιας κρέμας που περιέχει 2% τριπεπτίδιο ΚΜΚ για 2 μήνες έναντι του εικονικού φαρμάκου.

Argan Oil

Καλείται το υγρό χρυσάφι της ερήμου, χάρη στην ευεργετική του επίδραση στην επιδερμίδα και την τρίχα, που οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα του σε απαραίτητα λιπαρά οξέα (80%) τα οποία συμβάλλουν στη μείωση των φλεγμονών, αντιοξειδωτικά και την τοκοφερόλη (Βιταμίνη Ε) που αποτελεί ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό. Προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία UV, καταπολεμά τη δράση των ελεύθερων ριζών και προλαμβάνει την ανάπτυξη ρυτίδων. Το πιο σπουδαίο είναι η αντιγηραντική του δύναμη, αφού βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και τη νεανική της όψη. Περιέχει 70,2 mg βιταμίνης Ε, πολύ σημαντική για το δέρμα. Στην σύνθεση του ακόμη περιέχονται: Βιταμίνη F-ωμέγα 6 , Βιταμίνη Α (αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου, εμποδίζει τις ρυτίδες που οφείλονται στην υπεριώδη ακτινοβολία), φαινόλες (αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδες, ισχυρές κατά των μυκήτων και των βακτηρίων), squalane (με μαλακτικές ιδιότητες), φυτοστερόλες (συμβάλλουν στην προστασία του κολλαγόνου) και triterpens (βοηθά στην αναδιάρθρωση των κυττάρων και επιβραδύνει τη γήρανση τους).

ΕΛΑΙΟ ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟΥ

Το φυτικό έλαιο που παράγεται από τους σπόρους του Νυχτολούλουδου περιέχει βασικά λιπαρά οξέα (που δεν μπορεί να συνθέσει ο οργανισμός). Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε γ-λινολενικό οξύ, ένα ωμέγα 6 που έχει προστατευτική δράση στα κύτταρα της επιδερμίδας. Το νυχτολούλουδο περιέχει επίσης και παλμιτικό οξύ, λίγα ασαπωνοποίητα και εστέρες τριτερπενικών οξέων όπως και πολυφαινόλες (εξ άλλου έχει τη φήμη καλού αντιοξειδωτικού χάρη στα συστατικά του). Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, Β1,Β2,Β6,Ε και σαλικιλικό οξύ. Χρησιμοποιείται ως υπόστρωμα για τα αιθέρια έλαια, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά λεπτή υφή ελαίου που έχει υπέροχες ενυδατικές ιδιότητες .

Άγριο Τριαντάφυλλο Λάδι

Σκουαλένιο

Φυσικό μαλακτικό συστατικό που προέρχεται από τις ελιές. Εμποδίζει την απώλεια υγρασίας και επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Βούτυρο Καρυτέ (Shea Butter)

Το Βούτυρο Καρυτέ αποτρέπει την δημιουργία ρυτίδων και γενικά σημαδιών γήρανσης, διεγείρει την δημιουργία κολλαγόνου στο δέρμα. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση, καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τρέφει και ενυδατώνει το δέρμα. Επίσης έχει αναγεννητικές, αντιβακτηριδιακές ή επουλωτικές του ιδιότητες. Τέλος προσφέρει πολύ καλή προστασία από τον ήλιο. Για όλα τα είδη δέρματος, ιδιαίτερα για τα ξηρά.

Κίτρινο μελισσοκέρι (Yellow Beeswax)

Πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο μαλακώνει την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για άτομα με ξηρό, ευερέθιστο ή πολύ ευαίσθητο δέρμα. Λόγω του γεγονότος πως έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, το μελισσοκέρι  χρησιμοποιείται συχνά για τη παρασκευή καλλυντικών που προσφέρουν «ασπίδα προστασίας» έναντι της περιβαλλοντολογικής μόλυνσης.

Τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε)

Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες: Η βιταμίνη Ε αποτελεί ένα πολύ δυνατό αντιοξειδωτικό και προλαμβάνει το αντιοξειδωτικό στρες, το οποίο έχει βλαπτική επίδραση πάνω στα κύτταρα, εμποδίζει τη μεγάλη αντίδραση των μορίων του οξυγόνου, προλαμβάνοντας έτσι την καταστροφή των κυττάρων που βρίσκονται γύρω τους, άρα και τη γήρανση. Ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, η βιταμίνη Ε προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου από την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών που οδηγούν στις ρυτίδες, ανακουφίζει την ξηρότητα του δέρματος και προάγει την απαλότητά του.

Αιθέριο έλαιο Τριανταφυλλόξυλο