Φόρτωση περιεχομένων καλαθιού
Καλάθι Ολοκλήρωση
Μερικό Σύνολο: 0,00
Προσφορά

BEE CERA ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ 75 ML

,

12,32 9,60-22,1%

Κωδικός προϊόντος: 19877 Κατηγορίες: ,

Το ντεμακιγιάζ beecera είναι ένα φυσικό προϊόν για βαθύ καθαρισμό , ιδανικό για όλα τα είδη δέρματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από άτομα με ευαίσθητο και εύθραυστο δέρμα.

ΑΠΛΩΣΤΕ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ .ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΝΕΡΟ. ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

Έλαιο βερίκοκου

Απορροφάται εύκολα από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα. Αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα. Καθυστερεί τα σημάδια γήρανσης . Για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερο σε «κουρασμένα» δέρματα.

Καστορέλαιο

Το κύριο συστατικό του Καστορέλαιου (περιεκτικότητα μέχρι και 95%), το Κικινελαϊκό οξύ (Ricinoleic Acid), διαθέτει αξιοσημείωτες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει και αναλγητική δράση. Λόγω των χαρακτηριστικών του, το Καστορέλαιο θεωρείται ιδανικό έλαιο για τον βαθύ καθαρισμό και την περιποίηση της επιδερμίδας.

Αμυγδαλέλαιο

Έχει μαλακτικές ιδιότητες για το δέρμα, αφού προσφέρει στο δέρμα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά όπως η βιταμίνη Α, Β1, Β2, Β6 και Ε. Λόγω της λεπτής του υφής, απορροφάται πολύ εύκολα και δεν αφήνει την αίσθηση λιπαρότητας. Διαθέτει σημαντικές αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα. Eπίσης , είναι πλούσιο σε παλμιτικό, ολεϊκό και λινολεϊκό οξύ, τα οποία είναι σημαντικά διότι τονώνουν την επιδερμίδα, καθώς και ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος τα οποία είναι απαραίτητα για την εξισορρόπηση των λειτουργιών της επιδερμίδας. Είναι ιδανικό για όλα τα είδη δέρματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από άτομα με ευαίσθητο και εύθραυστο δέρμα.

Κίτρινο μελισσοκέρι (Yellow Beeswax)

Πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο μαλακώνει την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για άτομα με ξηρό, ευερέθιστο ή πολύ ευαίσθητο δέρμα. Λόγω του γεγονότος πως έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, το μελισσοκέρι  χρησιμοποιείται συχνά για τη παρασκευή καλλυντικών που προσφέρουν «ασπίδα προστασίας» έναντι της περιβαλλοντολογικής μόλυνσης.

Χαμομηλόνερο

Οι Θεραπευτικές ιδιότητες του φυτού προέρχονται από τα άνθη του, τα οποία περιέχουν πτητικά έλαια (συμπεριλαμβανομένων βισαβολόλη, οξείδια δισαβολόλη Α και Β, και matricin) καθώς και τα φλαβονοειδή (ιδιαίτερα μια ένωση που ονομάζεται apinegin) και άλλες θεραπευτικές ουσίες. Τα φλαβονοειδή εμπεριέχουν αντι-οξειδωτική δράση με αποτέλεσμα να βοηθούν στην προστασία του σώματος ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που μπορούν να βλάψουν το σώμα. Το χαμομήλι έχει αντισηπτικές ιδιότητες και είναι αντι-φλεγμονώδες.

Αιθέριο έλαιο Περγαμόντο

Το αιθέριο έλαιο παράγεται από την σύνθλιψη της φλούδας του κίτρου. Έχει ανυψωτικό , γλυκό, φρουτώδες άρωμα. Αναζωογονητικό, αντικαταθλιπτικό, δρα κατά του άγχους, καταπραΰνει τη νευρικότητα, επουλωτικό.