Φόρτωση περιεχομένων καλαθιού
Καλάθι Ολοκλήρωση
Μερικό Σύνολο: 0,00
Προσφορά

BEE CERA ΝΕΑΝΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 24ΩΡΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ 50 ML

,

25,58 20,00-21,8%

Κωδικός προϊόντος: 19872 Κατηγορίες: ,

Η νεανική κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης bee cera έχει στοχευμένη δράση την πλήρη ενυδάτωση του δέρματος και επιπρόσθετα παρέχει φωτο-προστασίας με βάση την υπεριώδη ακτινοβολία και την προστασία IR. Η σύνθεσή της βασίζεται σε συστατικά τα οποία είναι πηγές ενυδάτωσης των κυττάρων. Περιέχει το Εκχύλισμα ρίζας Imperata cylindrica (αιματόχορτο), συστατικό τελευταίας γενιάς . Επίσης περιέχει ουσίες οι οποίες διατηρούν την επίδραση της ενυδάτωσης στο επιδερμικό στρώμα για την περίοδο των 24 ωρών. Επιπλέον περιέχει Thermus thermophilus ένζυμο το οποίο είναι ένα ενεργό δραστικό που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες για μια νέα γενιά φωτο-προστασίας με βάση την υπεριώδη ακτινοβολία και την προστασία IR. Εμπεριέχει δραστικότητα η οποία μιμείται τα αντι-ελεύθερων ριζών (αντι-οξειδωτικό) προστατευτικά ένζυμα που βρίσκονται φυσικά στο δέρμα, όπως η SOD, καταλάση και υπεροξειδάση της γλουταθειόνης. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, παρατηρήθηκε επίσης ότι αντιστρέφει βασικά σημάδια της γήρανσης όπως οι ατέλειες (ανωμαλία του κόκκου του δέρματος και επιφανειακά τριχοειδή αγγεία), ρυτίδες, πανάδες (φακίδες) και κηλίδες που προκαλεί η ακτινοβολία UV . Βοηθά επίσης στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος, έτσι ώστε να δείχνετε νεότεροι για περισσότερο. Δοκιμές έδειξαν ότι σε μόλις 6 μήνες εφαρμογής, η επιδερμίδα θα μπορούσε να δείχνει πέντε χρόνια νεότερη .

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΕΚΟΛΤΕ. ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ .

Thermus thermophilus ένζυμο

Δίνοντας κόκκινη κάρτα στις υπέρυθρες, το Thermus thermophilus ένζυμο καταπολεμά την IR-Γήρανση . Το Thermus thermophilus ένζυμο ήταν μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων φιναλίστ του 2014 στα Βραβεία R & D C & T στην κατηγορία Best New Συστατικό Το Thermus thermophilus είναι ένα Gram-αρνητικό βακτήριο που ζει και αναπτύσσεται σε ύδατα βάθους 2000 m, με Θερμοκρασία 75 ° C, και 200 bars πίεση.

Το Thermus thermophilus ένζυμο προέρχεται από τη βιοτεχνολογία , είναι ένα ένζυμο που είναι πλούσιο σε πολυλειτουργικά και σταθερά ένζυμα. Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει τις θετικές επιπτώσεις ως ένα αντι-γήραντικο ενεργό δραστικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες για μια νέα γενιά της φωτο-προστασίας με βάση την υπεριώδη ακτινοβολία και την προστασία IR. Φαίνεται να είναι, μακράν, το πιο πλήρες ενεργό συστατικό για την αποτελεσματική καταπολέμηση της φωτογήρανσης. Αποτρέπει τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης (κηλίδες, ρυτίδες,ξηρότητα …)

Προστατεύει τις κυτταρικές δομές από τη UV ζημία. Ενισχύει την ακεραιότητα του δέρματος Βελτιώνει την ενυδάτωση μέσω της προστασίας της μιτοχονδριακής ακεραιότητα είναι γνωστό να είναι ιδιαίτερα ζημιές από ακτινοβολία IR (σύνθεση ΑΤΡ και μιτοχονδριακή περιεκτικότητα ύδατος αυξήθηκε κατά 123%) Μειώνει τις φλεγμονώδεις συνθήκες (PGE2: -54%, IL-6: -53%, η IL-8: -61%, έναντι ΙΚ-ακτινοβολημένα ελέγχου) Εμποδίζει την μετουσίωση των μακρομορίων μήτρας, προκειμένου να περιοριστεί ο σχηματισμός ρυτίδων (Collagen Ι: + 70%, fibrillin-I: + 28% έναντι ΙΚ-ακτινοβολημένα ελέγχου).

Εκχύλισμα ρίζας Imperata cylindrica (αιματόχορτο)

Imperata cylindrica εκχύλισμα ρίζας (αιματόχορτο) είναι πλούσιο σε κάλιο και επομένως ρυθμίζει την μεσοκυττάρια πίεση για να διατηρήσει την περιεκτικότητα σε νερό στην επιδερμίδα. Περιέχει ουσίες που υποστηρίζουν το φαινόμενο της ώσμωσης στο εσωτερικό των κυττάρων, εξασφαλίζοντας την καλή συνεργασία τους. Επίσης περιέχει ουσίες οι οποίες διατηρούν την επίδραση της ενυδάτωσης στο επιδερμικό στρώμα για την περίοδο των 24 ωρών.

Φουντουκέλαιο

Χρησιμοποιείται για τη φροντίδα της ευαίσθητης ή αφυδατωμένης επιδερμίδας. Υψηλή περιεκτικότητα σε ελαϊκό οξύ που προσδίδει ασυνήθιστα μαλακτικές ιδιότητες που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά , δεδομένου ότι μαλακώνει την επιδερμίδα καθιστώντας την πιο ελαστική. Το φουντουκέλαιο έχει σημαντική περιεκτικότητα σε βιταμίνες A,Β,D, Ε, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες και ελαϊκά οξέα το οποίο προέρχεται από τους σπόρους μέσω ψυχρής έκθλιψης αυτών. Έχει στυπτικές και αποσυμφορητικές ιδιότητες και προστατεύει τους ιστούς από τις ελεύθερες ρίζες.

Ανθόνερο Τίλιου

Το Βούτυρο Καρυτέ αποτρέπει την δημιουργία ρυτίδων και γενικά σημαδιών γήρανσης, διεγείρει την δημιουργία κολλαγόνου στο δέρμα. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση, καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τρέφει και ενυδατώνει το δέρμα. Επίσης έχει αναγεννητικές, αντιβακτηριδιακές ή επουλωτικές του ιδιότητες. Τέλος προσφέρει πολύ καλή προστασία από τον ήλιο. Για όλα τα είδη δέρματος, ιδιαίτερα για τα ξηρά.

Ανθόνερο λεβάντας

Λόγω της χαλαρωτικής και ηρεμιστικής του δράσης, το ανθόνερο λεβάντας είναι κατάλληλο για την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας ακόμα και της παιδικής. Το ανθόνερο λεβάντας χρησιμοποιείται ακόμα για την επούλωση και αναγέννηση των κυττάρων. Διευκολύνει την επισκευή των μικρών ατελειών του δέρματος και έχει καθαριστικές και αναζωογονητικές ιδιότητες για το δέρμα. Η Λεβάντα έχει την ιδιότητα να εισχωρεί βαθειά στους πόρους (χωρίς να τους φράζει) και να απελευθερώνει τις αντιβακτηριδιακές της ιδιότητες – αντιμετωπίζοντας έτσι αποτελεσματικά τις ατέλειες του δέρματος. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Κίτρινο μελισσοκέρι (Yellow Beeswax)

Πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο μαλακώνει την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για άτομα με ξηρό, ευερέθιστο ή πολύ ευαίσθητο δέρμα. Λόγω του γεγονότος πως έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, το μελισσοκέρι  χρησιμοποιείται συχνά για τη παρασκευή καλλυντικών που προσφέρουν «ασπίδα προστασίας» έναντι της περιβαλλοντολογικής μόλυνσης.

Τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε)

Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες: Η βιταμίνη Ε αποτελεί ένα πολύ δυνατό αντιοξειδωτικό και προλαμβάνει το αντιοξειδωτικό στρες, το οποίο έχει βλαπτική επίδραση πάνω στα κύτταρα, εμποδίζει τη μεγάλη αντίδραση των μορίων του οξυγόνου, προλαμβάνοντας έτσι την καταστροφή των κυττάρων που βρίσκονται γύρω τους, άρα και τη γήρανση. Ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, η βιταμίνη Ε προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου από την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών που οδηγούν στις ρυτίδες, ανακουφίζει την ξηρότητα του δέρματος και προάγει την απαλότητά του.

Αιθέριο έλαιο Υλάνγκ Υλάνγκ

Το αιθέριο έλαιο υλάνγκ υλάνγκ έχει δυνατό, εξωτικό και γλυκό άρωμα. Κατευναστικό και ισορροπητικό του νευρικού συστήματος. Έχει αντιγηραντικές, αντιρυτιδικές ιδιότητες.

Αιθέριο έλαιο Τριανταφυλλόξυλο

Παράγεται από τον κορμό του ομώνυμου δένδρου κυρίως στο Περού και την βόρεια Βραζιλία και το άρωμά του μοιάζει με το τριαντάφυλλο, αλλά με ξυλώδη γλυκύτητα. Αντιγηραντικό, εξαιρετικό για το ξηρό και ώριμο δέρμα. Είναι ιδανικό κατά του στρες και της νευρικής έντασης. Δρα καταπραϋντικά στα ερεθισμένα δέρματα.