Φόρτωση περιεχομένων καλαθιού
Καλάθι Ολοκλήρωση
Μερικό Σύνολο: 0,00
Προσφορά

BEE CERA ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΡΓΙΛΟ 50 ML

,

13,52 10,56-21,9%

Κωδικός προϊόντος: 19879 Κατηγορίες: ,

Η μάσκα προσώπου με πράσινο άργυλο beecera έχει ως κύριο σκοπό τον «καθαρισμό» του δέρματος, καθώς βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και συμβάλει στη τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας μέσα από τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος τοπικά.

ΡΙΞΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ. ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΤΡΩΜΑ ΜΑΣΚΑΣ .ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ 10′-15′ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΜΕ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

Πράσινος άργυλος

Ο Πράσινος άργυλος (French Green Clay) αποτελείται από μεταλλικά στοιχεία και φυτικά συστατικά (κυρίως φύκια και άλγη). Ο πράσινος πηλός είναι ιδιαίτερα πλούσιος σε μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο, μαγγάνιο, χαλκό, δολομίτη, φώσφορο, κοβάλτιο και πολλά ακόμη μεταλλικά στοιχεία. Η χρήση του έχει ως κύριο σκοπό τον «καθαρισμό» του δέρματος, καθώς βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και συμβάλει στη τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας μέσα από τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος τοπικά .O πράσινος άργυλος έχει την ιδιότητα να «αποτοξινώνει» την επιδερμίδα – αφαιρώντας τις «ακαθαρσίες» που συγκεντρώνονται στους πόρους.

Προβιταμίνη Β5

Η Πανθενόλη (προβιταμίνη Β5) απορροφάται πολύ καλά από την επιδερμίδα και ασκεί επουλωτική δράση. Συνεισφέρει σημαντικά στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων αλλά και στη σύνθεση των ενδοκυττάριων πρωτεϊνών. Η πανθενόλη είναι φυσική ενυδατική μορφή της προβιταμίνης Β5, στη μορφή της αλκοόλης της. Διεισδύει εύκολα στην επιδερμίδα, την ενυδατώνει, βελτιώνει την ταχύτητα πολλαπλασιασμού των κυττάρων και ενισχύει την επιθηλίωση.

Λάδι Jojoba

H δομή του μοιάζει με το φυσικό σμήγμα του ανθρώπινου δέρματος και γι’ αυτό μπορεί να εισχωρήσει στην επιδερμίδα ευκολότερα από κάθε άλλο έλαιο. Περιέχει μυριστικό οξύ, το οποίο διαθέτει σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση, αλλά και βιταμίνη E, πρωτεΐνες και μέταλλα. Διαπερνά το δέρμα διαμέσου του σμήγματος των κύτταρων. Περιέχει σημαντική ποσότητα πολυφαινολών. Απορροφάται εύκολα και μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε είδος δέρματος. Ενεργοποιεί το μεταβολισμό της ελαστίνης, βοηθά στην καταπολέμηση της γήρανσης, διατηρεί την ευκαμψία και την ελαστικότητα του δέρματος.

Λάδι Αλόης

Το λάδι που εξάγεται από το φυτό της Aloe Vera θεωρείται ότι είναι εξαιρετικό αναζωογονητικό του δέρματος. Είναι πηγή βιταμινών, με κυριότερες τις Β, C, Ε και β-καροτίνη (πρόδρομο της βιταμίνης Α). Περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία, κυρίως μαγνήσιο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, ασβέστιο, σίδηρο και σελήνιο, αλλά και αμινοξέα, που είναι οι «οικοδομικοί λίθοι» των πρωτεϊνών. Είναι πλούσιο σε σακχαρίτες, ένζυμα που βοηθούν στη διάσπαση της τροφής, στερόλες, ανθρακινόνες (παυσίπονες ουσίες) και σαλικυλικό οξύ. Χάρη στα συστατικά της η αλόη διεισδύει βαθιά στο δέρμα, το καθαρίζει και αποτελεί φυσικό αναισθητικό. Ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων.

 

Ανθόνερο λεβάντας

Λόγω της χαλαρωτικής και ηρεμιστικής του δράσης, το ανθόνερο λεβάντας είναι κατάλληλο για την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας ακόμα και της παιδικής. Το ανθόνερο λεβάντας χρησιμοποιείται ακόμα για την επούλωση και αναγέννηση των κυττάρων. Διευκολύνει την επισκευή των μικρών ατελειών του δέρματος και έχει καθαριστικές και αναζωογονητικές ιδιότητες για το δέρμα. Η Λεβάντα έχει την ιδιότητα να εισχωρεί βαθειά στους πόρους (χωρίς να τους φράζει) και να απελευθερώνει τις αντιβακτηριδιακές της ιδιότητες – αντιμετωπίζοντας έτσι αποτελεσματικά τις ατέλειες του δέρματος. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Ανθόνερο Πορτοκαλιού

Το ανθόνερο Πορτοκαλιού αποπνέει φρεσκάδα και είναι κατάλληλο για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες. Συμβάλει αποφασιστικά στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στα σημεία επάλειψης με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να δείχνει «φρέσκια» και νεανική. Αναζωογονεί την επιδερμίδα και αποτελεί ένα εξαιρετικό τονωτικό για το πρόσωπο καθώς επαναφέρει τη λάμψη και την απαλότητα στο δέρμα. Ενδείκνυται κυρίως για τα λεπτά και ευαίσθητα δέρματα.

Αγγούρι Εκχύλισμα

o εκχύλισμα Αγγουριού αποτελεί ιδανική προσθήκη σε καλλυντικά προϊόντα αναδόμησης της επιδερμίδας . Η μεγάλη του περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, λιπαρά οξέα και σε αντιοξειδωτικά στοιχεία χαρίζουν στην επιδερμίδα φρεσκάδα, λάμψη, τη μαλακώνουν και αυξάνουν τα επίπεδα συγκράτησης της φυσικής υγρασίας.

Eκχύλισμα φύκια

Τα φύκια Bladderwrack περιέχουν πάρα πολλά ιχνοστοιχεία όπως είναι ο φώσφορος, το μαγνήσιο, το κάλιο, το ασβέστιο, ο σίδηρος, ο ψευδάργυρος, το σελήνιο, το θείο, καθώς και βιταμίνες Α, C, E, K, τις περισσότερες του συμπλέγματος Β και σαλυκιλικό οξύ. Περιέχουν ακόμη μία μεγάλη ποικιλία από δραστικές ουσίες όπως mucilage, fucoidan, algin, mannitol, beta-carotene, zeaxanthin, iodine, bromine και πτητικά έλαια. Έχει ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Φυτική Γλυκερίνη

Είναι υγραντική και ενυδατική : έλκει το νερό και επομένως επιτρέπει την διατήρηση του νερού στην επιδερμίδα. Η παχύρρευστη, φίνα και μη λιπαρή σύνθεσή μας απορροφάται από τους ιστούς της ξηρής επιδερμίδας, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, λεία και υπέροχα ενυδατωμένη.

Τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε)

Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες: Η βιταμίνη Ε αποτελεί ένα πολύ δυνατό αντιοξειδωτικό και προλαμβάνει το αντιοξειδωτικό στρες, το οποίο έχει βλαπτική επίδραση πάνω στα κύτταρα, εμποδίζει τη μεγάλη αντίδραση των μορίων του οξυγόνου, προλαμβάνοντας έτσι την καταστροφή των κυττάρων που βρίσκονται γύρω τους, άρα και τη γήρανση. Ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, η βιταμίνη Ε προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου από την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών που οδηγούν στις ρυτίδες, ανακουφίζει την ξηρότητα του δέρματος και προάγει την απαλότητά του.

Αιθέριο έλαιο Γεράνι

Από τα κατεξοχήν θεραπευτικά αιθέρια έλαια. Αντιφλεγμονώδες, εξαιρετικό στο ξηρό και κουρασμένο δέρμα, δρα εξισορροπητικά ανάμεσα στην λιπαρότητα και την ξηροδερμία. Δρα επίσης αποτελεσματικά στις ρυτίδες, προσφέροντας αντιγηραντική προστασία. Διεγείρει την αναπαραγωγή των κυττάρων του δέρματος. Ταιριάζει σε όλα τα δέρματα και ιδιαίτερα στα ευαίσθητα.

Αιθέριο έλαιο Λεβάντα

Πολύ αρωματικό και χαλαρωτικό αιθέριο έλαιο, ευρέως διαδεδομένο με τις περισσότερες ιδιότητες από όλα τα αιθέρια έλαια. Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες και παιδιά. Είναι εξισορροπητικό για όλα τα δέρματα, εξαιρετικό αντισηπτικό., τονώνει την ανάπτυξη νέων υγιών δερματικών κυττάρων, μειώνει την αρτηριακή πίεση.