Φόρτωση περιεχομένων καλαθιού
Καλάθι Ολοκλήρωση
Μερικό Σύνολο: 0,00
Προσφορά

BEE CERA ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ 50 ML

,

27,38 21,80-20,4%

Κωδικός προϊόντος: 19870 Κατηγορίες: ,

Η αντιγηραντική κρέμα ημέρας bee cera περιέχει Thermus thermophilus ένζυμο, το οποίο είναι ένα ενεργό δραστικό που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες για μια νέα γενιά φωτο-προστασίας με βάση την υπεριώδη ακτινοβολία και την προστασία IR. Εμπεριέχει δραστικότητα η οποία μιμείται τα αντι-ελεύθερων ριζών (αντι-οξειδωτικό) προστατευτικά ένζυμα που βρίσκονται φυσικά στο δέρμα, όπως η SOD, καταλάση και υπεροξειδάση της γλουταθειόνης. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, παρατηρήθηκε επίσης ότι αντιστρέφει βασικά σημάδια της γήρανσης όπως οι ατέλειες (ανωμαλία του κόκκου του δέρματος και επιφανειακά τριχοειδή αγγεία), ρυτίδες, πανάδες (φακίδες) και κηλίδες που προκαλεί η ακτινοβολία UV . Βοηθά επίσης στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος, έτσι ώστε να δείχνετε νεότεροι για περισσότερο. Δοκιμές έδειξαν ότι σε μόλις 6 μήνες εφαρμογής, η επιδερμίδα θα μπορούσε να δείχνει πέντε χρόνια νεότερη.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΕΚΟΛΤΕ. ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ .

Thermus thermophilus ένζυμο

Δίνοντας κόκκινη κάρτα στις υπέρυθρες, το Thermus thermophilus ένζυμο καταπολεμά την IR-Γήρανση . Το Thermus thermophilus ένζυμο ήταν μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων φιναλίστ του 2014 στα Βραβεία R & D C & T στην κατηγορία Best New Συστατικό Το Thermus thermophilus είναι ένα Gram-αρνητικό βακτήριο που ζει και αναπτύσσεται σε ύδατα βάθους 2000 m, με Θερμοκρασία 75 ° C, και 200 bars πίεση.

Το Thermus thermophilus ένζυμο προέρχεται από τη βιοτεχνολογία , είναι ένα ένζυμο που είναι πλούσιο σε πολυλειτουργικά και σταθερά ένζυμα. Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει τις θετικές επιπτώσεις ως ένα αντι-γήραντικο ενεργό δραστικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες για μια νέα γενιά της φωτο-προστασίας με βάση την υπεριώδη ακτινοβολία και την προστασία IR. Φαίνεται να είναι, μακράν, το πιο πλήρες ενεργό συστατικό για την αποτελεσματική καταπολέμηση της φωτογήρανσης. Αποτρέπει τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης (κηλίδες, ρυτίδες,ξηρότητα …)

Προστατεύει τις κυτταρικές δομές από τη UV ζημία. Ενισχύει την ακεραιότητα του δέρματος Βελτιώνει την ενυδάτωση μέσω της προστασίας της μιτοχονδριακής ακεραιότητα είναι γνωστό να είναι ιδιαίτερα ζημιές από ακτινοβολία IR (σύνθεση ΑΤΡ και μιτοχονδριακή περιεκτικότητα ύδατος αυξήθηκε κατά 123%) Μειώνει τις φλεγμονώδεις συνθήκες (PGE2: -54%, IL-6: -53%, η IL-8: -61%, έναντι ΙΚ-ακτινοβολημένα ελέγχου) Εμποδίζει την μετουσίωση των μακρομορίων μήτρας, προκειμένου να περιοριστεί ο σχηματισμός ρυτίδων (Collagen Ι: + 70%, fibrillin-I: + 28% έναντι ΙΚ-ακτινοβολημένα ελέγχου).

Λάδι Jojoba

H δομή του μοιάζει με το φυσικό σμήγμα του ανθρώπινου δέρματος και γι’ αυτό μπορεί να εισχωρήσει στην επιδερμίδα ευκολότερα από κάθε άλλο έλαιο. Περιέχει μυριστικό οξύ, το οποίο διαθέτει σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση, αλλά και βιταμίνη E, πρωτεΐνες και μέταλλα. Διαπερνά το δέρμα διαμέσου του σμήγματος των κύτταρων. Περιέχει σημαντική ποσότητα πολυφαινολών. Απορροφάται εύκολα και μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε είδος δέρματος. Ενεργοποιεί το μεταβολισμό της ελαστίνης, βοηθά στην καταπολέμηση της γήρανσης, διατηρεί την ευκαμψία και την ελαστικότητα του δέρματος.

Έλαιο Βερύκοκο

Απορροφάται εύκολα από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα. Αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα. Καθυστερεί τα σημάδια γήρανσης . Για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερο σε «κουρασμένα» δέρματα.

Εκχύλισμα Μέλι

Το Εκχύλισμα μελιού, είναι ένα υδατικό / γλυκολικό εκχύλισμα απο μέλι ανθέων.Το εκχύλισμα μελιού λειαίνει την επιδερμίδα. Μπορεί να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος. Τα κύρια συστατικά του μελιού είναι σάκχαρα, ανόργανα άλατα, βιταμίνες (C, Β1 και Β2) και αμινοοξέα.

 

Λαδι Αβοκάντο

Είναι πολύ πλούσιο σε λεκιθίνη και βιταμίνες Α, Β, C, D, Ε, Η, Κ, ΡΡ. Οι βιταμίνες Β και Ε δρουν αποδεδειγμένα ενάντια στη γήρανση. Η περιεκτικότητά του σε μη σαπωνοποιητικές ύλες, απαλύνει και αναδομεί την επιδερμίδα .Το λάδι αβοκάντο είναι ένα εξαιρετικό αντιγηραντικό λάδι. Διεισδύει εύκολα στο δέρμα αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και την υφή του. Προστατεύει και χαλαρώνει οπότε είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες και έχει αντιοξειδωτική δράση.

Κίτρινο μελισσοκέρι (Yellow Beeswax)

Πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο μαλακώνει την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για άτομα με ξηρό, ευερέθιστο ή πολύ ευαίσθητο δέρμα. Λόγω του γεγονότος πως έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, το μελισσοκέρι  χρησιμοποιείται συχνά για τη παρασκευή καλλυντικών που προσφέρουν «ασπίδα προστασίας» έναντι της περιβαλλοντολογικής μόλυνσης.

Βούτυρο Καρυτέ (Shea Butter)

Το Βούτυρο Καρυτέ αποτρέπει την δημιουργία ρυτίδων και γενικά σημαδιών γήρανσης, διεγείρει την δημιουργία κολλαγόνου στο δέρμα. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση, καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τρέφει και ενυδατώνει το δέρμα. Επίσης έχει αναγεννητικές, αντιβακτηριδιακές ή επουλωτικές του ιδιότητες. Τέλος προσφέρει πολύ καλή προστασία από τον ήλιο. Για όλα τα είδη δέρματος, ιδιαίτερα για τα ξηρά.

Αιθέριο έλαιο Τριαντάφυλλο

Παράγεται από τον κορμό του ομώνυμου δένδρου κυρίως στο Περού και την βόρεια Βραζιλία και το άρωμά του μοιάζει με το τριαντάφυλλο, αλλά με ξυλώδη γλυκύτητα. Αντιγηραντικό, εξαιρετικό για το ξηρό και ώριμο δέρμα. Είναι ιδανικό κατά του στρες και της νευρικής έντασης. Δρα καταπραϋντικά στα ερεθισμένα δέρματα.

 

Αιθέριο έλαιο Λεβάντα

Πολύ αρωματικό και χαλαρωτικό αιθέριο έλαιο, ευρέως διαδεδομένο με τις περισσότερες ιδιότητες από όλα τα αιθέρια έλαια. Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες και παιδιά. Είναι εξισορροπητικό για όλα τα δέρματα, εξαιρετικό αντισηπτικό., τονώνει την ανάπτυξη νέων υγιών δερματικών κυττάρων, μειώνει την αρτηριακή πίεση.

 

Αιθέριο έλαιο Γεράνι

Από τα κατεξοχήν θεραπευτικά αιθέρια έλαια. Αντιφλεγμονώδες, εξαιρετικό στο ξηρό και κουρασμένο δέρμα, δρα εξισορροπητικά ανάμεσα στην λιπαρότητα και την ξηροδερμία. Δρα επίσης αποτελεσματικά στις ρυτίδες, προσφέροντας αντιγηραντική προστασία. Διεγείρει την αναπαραγωγή των κυττάρων του δέρματος. Ταιριάζει σε όλα τα δέρματα και ιδιαίτερα στα ευαίσθητα.