Φόρτωση περιεχομένων καλαθιού
Καλάθι Ολοκλήρωση
Μερικό Σύνολο: 0,00
Προσφορά

Βούτυρο Karite (Shea – Butter) 1kg

10,85 9,10-16,1%

Κωδικός προϊόντος: 11661 Κατηγορία:

Το βούτυρο καριτέ έχει φανατικούς οπαδούς. Είναι βούτυρο ομορφιάς σε μαλλιά και σώμα. Αναδομεί την επιδερμίδα στο πρόσωπο και το σώμα, αναδομεί επίσης και τα μαλλιά μετά την κούραση από την ηλιακή ακτινοβολία γι αυτό και θεωρείτε εξαιρετικό αντιγηραντικό. Αποτελεί από μόνο του ένα ολοκληρωμένο σύστημα επανόρθωσης και αναδόμησης της γυναικείας ομορφιάς. Συστήνεται ιδιαίτερα, μετά τη λήξη των θερινών μας διακοπών. Φροντίζει επίσης, τα γερασμένα ταλαιπωρημένα από δουλειές γυναικεία χέρια. Είναι ακόμη μια καλή λύση για έξτρα φροντίδα το βράδυ. Όπως και για φωτεινή ανάλαφρη και αναζωογονητική αίσθηση στα μαλλιά. Προλαμβάνει και θεραπεύει τις ραγάδες σε συνδυασμό με άλλα αιθέρια έλαια.Το βούτυρο καριτέ «φυλάσει» μέσα του 5 διαφορετικά και πολύτιμα φυτικά λιπαρά οξέα,τα οποία και κατακλύζουν το 90% της σύνθεσης του! Τα ευεργετικά αυτά οξέα, χωρίζονται σε στεατικά (Stearic Acid) και ελαϊκά (Oleic Acid) λιπαρά. Αυτή ακριβώς η υψηλή σύνθεση του σε λιπαρά φυτικής σύστασης, δίνει στο βούτυρο καριτέ εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες.
Κυρίως το βούτυρο καριτέ προφυλάσσει και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος –προσόν ανεκτίμητο για καλλυντικό. Προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές βλαβερές επιθέσεις, από το κάπνισμα, την ηλιακή ακτινοβολία και τη ρύπανση, χάρη στην παρόμοια δράση του με το πράσινο τσάι! Χαρακτηριστικό είναι, ότι από τις 10 φαινολικές ουσίες που περιέχει το Βουτυρο Καριτέ, οι 7 είναι Κατεχίνες (catechins) οι οποίες εντοπίζονται και στο Πράσινο Τσάϊ. Οι κατεχίνες εκτός από την σύσφιξη και την αναζωογόνηση που προσφέρουν είναι πλέον γνωστό ότι είναι εξαιρετικά αντιγηραντικές, καθώς καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. To Βούτυρο Καριτε είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες Ε και Α, γνωστές για την εξασφαλισμένη αντιγήρανση.
που προσφέρουν.

Το βούτυρο καριτέ μένει παγωμένο σε θερμοκρασία δωματίου (μέχρι τους 25C) αλλά απλώνεται με ευκολία μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα σας.