×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Lamberts green Lipped Mussel Extr.(Seatone) 350 mg X 90 Tabs

Το Green lipped mussel είναι αγνό εκχύλισμα πρασινόχειλου μυδιού, από τα αμόλυντα νερά της Ν. Ζηλανδίας. Πολλές έρευνες έχουν γίνει διεθνώς για την αποτελεσματικότητα του GLME στη ρευματοπάθεια και την επώδυνη αρθρίτιδα.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
33,63 € 24,65 €
Κερδίζετε 8.98€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
00899
Μάρκα:
Περιγραφή

Αυτό το προϊόν περιέχει το φυσικό εκχύλισμα ενός εδώδιμου πρασινόχειλου μυδιού. Το μύδι βρίσκεται μόνο στα καθαρά αμόλυντα νερά της Νέας Ζηλανδίας.Λαμβάνεται από εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως για την διατήρηση της ευκινησίας των αρθρώσεων, στην οστεοαρθρίτιδα και την ρευματοειδή αρθρίτιδα.Κλινικές μελέτες καταδεικνύουν το κύριο δραστικό συστατικό του Green Lipped Mussel Extract, ένα πρωτεϊνικό σύμπλοκο με μοναδικές ιδιότητες. Το συστατικό αυτό δεν παρουσιάζεται σε κανένα άλλο είδος οστράκου.Ταμπλετοποίηση με:DiCalcium Phospate, Microcrystalline Cellulose, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Colours: Titanium Dioxide & Copper Chlorophyllin, Glycerin),Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate.Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα.Αλλεργίες: Περιέχει όστρακο.Προφυλάξεις:Είναι ένα φυσικό εκχύλισμα οστράκου και μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις σε άτομα αλλεργικά σε όστρακα.Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.Η οσμή του Green Lipped Mussel είναι απόλυτα φυσική και δεν είναι ένδειξη αλλοίωσης.Φύλαξη:Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
00899
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Έως 3 ταμπλέτες ημερησίως με τα γεύματα ή σύμφωνα με την υπόδειξη του γιατρού.Γενικά, τα αποτελέσματά του είναι εμφανή σε 4 ή 8 εβδομάδες. Παρόλα αυτά, υπήρχαν περιπτώσεις στις οποίες είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα μέσα σε 1 εβδομάδα και άλλες όπου είδαμε καλυτέρευση των συμπτωμάτων μετά από 6 μήνες. Κατά τις πρώτες μέρες χρησιμοποίησης του προϊόντος, όσοι παρατηρούν αύξηση στην ευαισθησία και στον πόνο, πρέπει να γνωρίζουν ότι η κατάσταση αυτή θα είναι προσωρινή και ότι σύντομα θα έχουν καλά αποτελέσματα.
Now Foods Candida Support X 90 Caps Now Foods Candida Support X 90 Caps
-53,33%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 63339
26,72 € 57,25 €
Φόρμουλα Καντιδίασης, Βοηθάει στην Πέψη των Τροφίμων, στην Παραγωγή Ορισμένων Βιταμινών & στην Προώθηση Μεθόδων Αποτοξίνωσης, Συνεργάζεται με Προβιοτικά.
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος