×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Lamberts Lecithin granules 250 gr

Περιορισμένη προσφορά
48,74 € 23,75 €
Κερδίζετε 24.99€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
04206
Μάρκα:
Περιγραφή

Η λεκιθίνη κατατάσσεται στα φωσφολιπίδια και αποτελεί μια από τις πιο πλούσιες πηγές βασικών θρεπτικών συστατικών: της χολίνης και της ινοσιτόλης . και τα δύο αυτά θρεπτικά συστατικά είναι λιποτροπικοί παράγοντες διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό του λίπους στο ήπαρ και στην γαλακτοματοποίηση των λιπών στον οργανισμό. Η λεκιθίνη αποτελεί την κύρια διατροφική πηγή της χολίνης με την μορφή της φωσφατιδύλου-χολίνης. Η φωσφατιδοχολίνη εν συνεχεία μετατρέπεται στον οργανισμό σε χολίνη μια από τις πιο σημαντικές βιταμίνες του συμπλέγματος Β.Εκτός από τον ρόλο που διαδραματίζουν στον μεταβολισμό του λίπους, η λεκιθίνη και η χολίνη χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό ως δομικά συστατικά των κυτταρικών μεμβρανών και για την διευκόλυνση της διέλευσης των λιπών μέσω αυτών. Τέλος η χολίνη αποτελεί πρόδρομο ουσία του σημαντικού για την λειτουργία του νευρικού συστήματος, νευροδιαβιβαστή ακετυλοχολίνη.• Πλούσια πηγή χολίνης.• Η λεκιθίνη αποτελεί βασικό συστατικό της χολής.• Μπορεί να συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του ήπατος.Κατάλληλο για χορτοφάγους .Αλλεργίες: Περιέχει σόγια.Προφυλάξεις:Καμία για την συνιστώμενη δόση.Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως. Η λεκιθίνη αποτελεί μία ευπαθής ουσία γι’αυτό και θα ήταν καλό να καταναλωθεί μέσα σε 6 εβδομάδες από το άνοιγμα της συσκευασίας.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
04206
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Δοσολογία:Μία (7,5gr) έως δύο κουταλιές της σούπας ημερησίως σε χυμούς, δημητριακά ή σούπες χωρίς να αλλοιώνεται η γεύση τους.
Nature's Plus Lecithin Granules 340g Nature's Plus Lecithin Granules 340g
-21,4%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 802816
29,23 € 37,19 €
Φυσική Λεκιθίνη Σόγιας σε Κόκκους, Βοηθά στη Διατήρηση του Σωματικού Βάρους, Ελέγχει τη Χοληστερόλη & Προάγει την Καρδιαγγειακή Υγεία.
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος