×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Now Foods Fo-Ti 560 mg X 100 Caps

Συμπλήρωμα από το Τονωτικό Βότανο Fo-Ti, γνωστό από την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, για Ενέργεια, Αποτοξίνωση & Τόνωση του Οργανισμού.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
28,54 € 13,33 €
Κερδίζετε 15.21€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
63319
Μάρκα:
Περιγραφή
Το Fo-Ti (Polygonum multiflorum) που ονομάζεται επίσης Ho Shou Wu, είναι ένα ξυλώδες πολυετές φυτό, από την Κίνα, και χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα για τις τονωτικές του ιδιότητές .Φαίνεται να επηρεάζει τα επίπεδα διαφόρων χημικών ουσιών στο σώμα που έχουν αντιγηραντικά αποτελέσματα στον ανθρώπινο οργανισμό.Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της φυματίωσης στους λεμφαδένες, τον καρκίνο, την προστατίτιδα, και τη δυσκοιλιότητα . Επίσης, χρησιμοποιείται για την ''οχύρωση'' των μυών, των τενόντων και των οστών. Το Fo-Τi χρησιμοποιείται ακόμα, για την υψηλή χοληστερόλη και άλλα αυξημένα λιπίδια του αίματος, την αϋπνία και τη ζάλη .Σύγχρονες έρευνες δείχνουν, ότι περιέχει ένα αλκαλοειδές που έχει αναζωογονητική δράση στα νεύρα, τα κύτταρα του εγκεφάλου και των ενδοκρινών αδένων. Διεγείρει ένα τμήμα των επινεφριδίων, και βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Η υγεία των μαλλιών, η αίσθηση της περίσσιας ενέργειας και το σεξουαλικό σθένος (που ο μύθος λέει ότι κατείχε ο διάσημος Κινέζος βοτανολόγος Chung Yun, που έπαιρνε Fo-Τi), είναι αποτέλεσμα της αναζωογονητικής δράσης του αλκαλοειδούς που περιέχει .Προσοχή αν πάσχετε από ηπατίτιδα, το Fo-Τi μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε Fo-Ti τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν από μία χειρουργική επέμβαση γιατί μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα σακχάρου .
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
63319
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
2 κάψουλες την ημέρα.
Now Foods Candida Support X 90 Caps Now Foods Candida Support X 90 Caps
-53,33%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 63339
26,72 € 57,25 €
Φόρμουλα Καντιδίασης, Βοηθάει στην Πέψη των Τροφίμων, στην Παραγωγή Ορισμένων Βιταμινών & στην Προώθηση Μεθόδων Αποτοξίνωσης, Συνεργάζεται με Προβιοτικά.
Εξαντλήθηκε
Rio Trading Super Detox (Fenugreek, Milk Thistle, Artichoke ) 100ml Rio Trading Super Detox (Fenugreek, Milk Thistle, Artichoke ) 100ml
-21%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 06559
29,19 € 36,95 €
Το Super Detox της Rio Trading αποτελεί ένα μοναδικό μίγμα 3 βοτάνων, Milk Thistle (γαϊδουράγκαθο), Fenugreek (τριγωνέλλα) & Artichoke (αγκινάρα), που περιέχουν συστατικά με γνωστή προστατευτική και αποτοξινωτική...
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος