×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Olvos Science Cretan Iama Vitamine D3 x 14 Softgels

Φυσικό ιδιοσκεύασμα που περιέχει αιθέρια έλαια τριών κρητικών βοτάνων και συμβάλλει στη βελτίωση του ανοσοποιητικού.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
10,17 € 7,59 €
Κερδίζετε 2.58€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
39761
Μάρκα:
Περιγραφή

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑ
Το Cretan IAMA Olvos Science αποτελεί καρπό της πολυετούς έρευνας διακεκριμένων ερευνητών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Κρήτης που μετουσίωσαν την αυτόχθονη γνώση σε ουσιαστική γνώση, σε συνεργασία με την εταιρεία Οlvos Science, θυγατρική της ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας Galenica.

Το Cretan ΙΑΜΑ είναι ένα φυσικό ιδιοσκεύασμα που περιέχει αιθέρια έλαια τριών κρητικών βοτάνων. Θυμάρι (Coridοthymus Capitatus), φασκόμηλο (Salvia Fruticosa) και δίκταμο (Origanum Dictamnus), σε συγκεκριμένες αναλογίες, που λειτουργούν συνεργικά. Τα τρία αυτά βότανα περιέχουν δεκάδες αιθέρια έλαια, πολλά δε συστατικά εξ’ αυτών βρίσκονται παράλληλα και στα τρία βότανα.

Τα αιθέρια έλαια των 3 αυτών βοτάνων σε μορφή μαλακής κάψουλας είναι διαλυμένα μέσα σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Είναι κλινικά δοκιμασμένο και τα αποτελέσματα της μελέτης δημοσιεύθηκαν το 2015 στο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό Journal of Ethnopharmacology.

Το Cretan IAMA Olvos Science ξεκίνησε, ερευνήθηκε, ολοκληρώθηκε και παρήχθη εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα και είναι κατοχυρωμένο ως παγκόσμια πατέντα.

Μέσα από πολυετείς δοκιμές, η ερευνητική ομάδα οδηγήθηκε σε ένα συνδυασμό αιθέριων ελαίων από 3 αρωματικά βότανα, Coridοthymus Capitatus, Salvia Fruticosa και Origanum Dictamnus, σε συγκεκριμένες αναλογίες, που εμφανίζει στοιχεία όχι απλά αθροιστικής δράσης, αλλά πραγματική συνέργεια, δηλαδή δράση σημαντικά μεγαλύτερη από το άθροισμα των δράσεων των απλών συστατικών, καθώς η μία ουσία συμπληρώνει ή/και ενισχύει τη δράση της άλλης.

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός κατοχυρώθηκε ως διεθνής πατέντα. Τα αιθέρια έλαια των 3 αρωματικών βοτάνων σε μορφή μαλακής κάψουλας είναι διαλυμένα μέσα σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.


ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
39761
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες

2 μαλακές κάψουλες ημερησίως, εφάπαξ ή πρωί – βράδυ, τουλάχιστον για 1 εβδομάδα.

Λαμβάνεται με τη βοήθεια νερού ή άλλου υγρού, ανεξαρτήτως φαγητού. Μπορεί να χορηγηθεί σε παιδιά άνω των 12 ετών, που έχουν δυνατότητα κατάποσης της κάψουλας.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος