×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Health Aid Cinnamon 850mg (Κανέλα) X 30Caps

Το Cinnamon 850mg της HealthAid παράγεται από υψηλής ποιότητας τιτλοδοτημένο εκχύλισμα και σκόνη από το φλοιό κανέλας Κεϋλάνης.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
21,40 € 15,57 €
Κερδίζετε 5.83€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
01515
Μάρκα:
Περιγραφή

Γνωστό φυτό στην θεραπευτική, που αναφέρεται σε κείμενα εδώ και 4000 χρόνια και ως κιννάμωνον. Το εκχύλισμα του φλοιού (bark) περιέχει πολλές ουσίες, με πιο δραστική την κυνναμαλδεΰδη, η οποία βρίσκεται σε μεγάλο ποσοστό στην ποικιλία κανέλας Κεϋλάνης (Cinnamomum zeylanicum). Χάρη σε αυτές τις ουσίες, η κανέλα από την αρχαιότητα εμφανίζει αντιμυκητισιακές, αντιμικροβιακές & αντιβακτηριακές ιδιότητες.  Σύγχρονες μελέτες έχουν αποδείξει την μεταβολική δράση της κανέλας στη διατήρηση υγιών επιπέδων γλυκόζης, γιατί βοηθά τον οργανισμό στη διαχείριση της ινσουλίνης, μειώνοντας την ευαισθησία των υποδοχέων σε αυτήν. Επίσης είναι πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, που είναι απαραίτητα για την κάλυψη αναγκών σε θρεπτικά συστατικά. 

Το Cinnamon 850mg της HealthAid παράγεται από υψηλής ποιότητας τιτλοδοτημένο εκχύλισμα και σκόνη από το φλοιό κανέλας Κεϋλάνης, ώστε να συνδυάζονται στο μέγιστο όλες οι ευεργετικές ιδιότητες του φυτού. Ιδανικό για όσους έχουν προβλήματα διαβήτη (τύπου II) αλλά και για όσους παρουσιάζουν προβλήματα που σχετίζονται με τον μεταβολισμό (παχυσαρκία, χοληστερίνη). Χρήσιμο ιδιαίτερα για τις διαταραχές πέψης, πεπτικό έλκος, φουσκώματα, δυσπεψία κ.α.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
01515
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών, 1 κάψουλα την ημέρα.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος