×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Panthenol Extra Kids Anti Lice Lotion Και Χτενάκι 125ml

Εξαλείφει αποτελεσματικά ψείρες και κόνιδες σε λίγα μόνο λεπτά.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
9,70 € 5,44 €
Κερδίζετε 4.26€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
802523
Μάρκα:
Περιγραφή

Η Αντιφθειρική Λοσιόν της Panthenol Extra, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ψείρες και τις κόνιδες, σε λίγα μόνο λεπτά. Με φόρμουλα βασισμένη στη Διμεθικόνη, χωρίς την προσθήκη επιβλαβών εντομοκτόνων. Η Διμεθικόνη έχει την ιδιότητα να δρα με μηχανικό τρόπο και βάσει της κλινικά αποδεδειγμένης δράσης της και εξοντώνει τις ψείρες, προκαλώντας τους ασφυξία και αφυδάτωση. 

Είναι εμπλουτισμένη με Πανθενόλη και Γλυκερίνη, για ταυτόχρονη ενυδάτωση και περιποίηση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Είναι εύκολη στην εφαρμογή και έχει ευχάριστο άρωμα. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται το ειδικό χτενάκι για τον καθαρισμό των μαλλιών, μετά την εφαρμογή της λοσιόν και για την εύκολη απομάκρυνση της κόνιδας.

Για ολοκληρωμένη αντιφθειρική αγωγή και υγιή μαλλιά όλο τον χρόνο, συνδυάστε την αντιφθειρική λοσιόν με το σαμπουάν της Panthenol Extra Kids Shampoo.

Οφέλη: 

  • Εξαλείφει αποτελεσματικά τις ψείρες και τις κόνιδες
  • Σύνθεση χωρίς επιβλαβή εντομοκτόνα
  • Με Πανθενόλη και Γλυκερίνη για ταυτόχρονη ενυδατική δράση
  • Με ειδικό χτενάκι για εύκολο καθαρισμό των μαλλιών
  • Περιποιείται τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής
  • Εύκολη εφαρμογή
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
802523
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Ανακινήστε την αντιφθειρική λοσιόν της Panthenol Extra καλά πριν από κάθε χρήση. Ψεκάστε σε στεγνά μαλλιά και απλώστε καλά στο δέρμα του κεφαλιού και σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών. Τα μαλλιά πρέπει να φαίνονται σαν βρεγμένα.
Αφήστε το να δράσει τουλάχιστον για 15’. Αφαιρέστε με το Panthenol Extra Kids Shampoo και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το χτενάκι. Εφόσον χρειαστεί, επαναλάβετε τη διαδικασία μετά από 7 ημέρες.

Προφυλάξεις: Να αποφεύγεται η επαφή με τους βλεννογόνους (μάτια, στόμα, μύτη). Να μη χρησιμοποιείται σε ανοικτές πληγές και ερεθισμένο δέρμα. Κατάλληλο για παιδιά μεγαλύτερα των 6 μηνών. Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, με το καπάκι καλά κλεισμένο. Ενδείκνυται μόνο για εξωτερική χρήση.
Συστατικά
Ενεργά Συστατικά: Dimethicone.
Έκδοχα: Aqua (Water), Glycerin, Panthenol, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Xanthan Gum, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.
Δερματολογικά Ελεγμένο Προϊόν

Τα συστατικά που αναγράφονται στη συγκεκριμένη προϊοντική σελίδα, ενδέχεται να τροποποιηθούν. Πριν τη χρήση του προϊόντος, σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε τη λίστα των συστατικών που αναγράφονται στη συσκευασία.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος