×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Aquilea Sueno X 30 Tabs

Συμπλήρωμα διατροφής για την καλύτερη ποιότητα ύπνου.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
13,90 € 10,56 €
Κερδίζετε 3.34€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
27534
Μάρκα:
Περιγραφή

Το Aquilea Sueño Compact είναι καινοτόμο δισκίο δύο στιβάδων, ειδικά σχεδιασμένο ώστε τα συστατικά του να απελευθερώνονται την κατάλληλη στιγμή. Η πρώτη στιβάδα ① απελευθερώνεται γρήγορα συμβάλλοντας στην μείωση του χρόνου που χρειαζόμαστε για να αποκοιμηθούμε, ενώ η δεύτερη στιβάδα ② απελευθερώνεται σταδιακά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η πρώτη στιβάδα ①, που απελευθερώνεται ταχέως, περιέχει Μελατονίνη. Η Μελατονίνη είναι μια ουσία που παράγει φυσικά ο οργανισμός μας και έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην αρχή του ύπνου μας. Η λήψη 1 mg Μελατονίνης συμβάλλει στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κάποιος για να κοιμηθεί.

Η δεύτερη στιβάδα ②, που απελευθερώνεται με καθυστέρηση, περιέχει εκχυλίσματα Βαλεριάνας, Πασιφλόρας και Παπαρούνας της Καλιφόρνιας που συμβάλλουν σε έναν ήρεμο ύπνο.

Η Βαλεριάνα και η Πασιφλόρα είναι φυτά που μας βοηθούν να κοιμηθούμε, ενώ η Παπαρούνα της Καλιφόρνιας συμβάλλει στη χαλάρωση.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 28726/22-3-2018.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
27534
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Τρόπος χρήσης:
Λαμβάνετε ένα δισκίο μισή ώρα πριν ξαπλώσετε στο κρεβάτι.

Προειδοποιήσεις:
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος,θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος, προστατευμένο από το ηλιακό φως.
Συστατικά
Συστατικά ανά δισκίο:
Μελατονίνη 1,95mg • Βαλεριάνα (εκχύλισμα) 50mg • Πασιφλόρα (εκχύλισμα) 100mg • Παπαρούνα Καλιφόρνιας (εκχύλισμα) 100mg
Nature's Plus Promo Dyno-Mins Magnesium 250 mg X 90 Tabs & Sustained Release Mega-Stress 30 Tabs Nature's Plus Promo Dyno-Mins Magnesium 250 mg X 90 Tabs & Sustained Release Mega-Stress 30 Tabs
-6,67%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 813550
37,76 € 40,46 €
Nature's Plus Dyno-Mins Magnesium: Μαγνήσιο με μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότηταNature's Plus Sustained Release Mega-Stress: Φόρμουλα για το άγχος και τη νευρική υπερδιέγερση
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος