×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Lamberts L-Tyrosine 500 mg X 60 Caps

Η Τυροσίνη είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ που έχει την ικανότητα να διέρχεται τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. 

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
29,50 € 21,64 €
Κερδίζετε 7.86€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
00405
Μάρκα:
Περιγραφή

Η Τυροσίνη είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ που έχει την ικανότητα να διέρχεται τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. Μέσα στον εγκέφαλο, αποτελεί πρόδρομο ουσία των νευροδιαβιβαστών ντοπαμίνης, νορεπινεφρίνης και επινεφρίνης (πιο γνωστής ως αδρεναλίνη). Αυτοί οι νευροδιαβιβαστές είναι σημαντικό κομμάτι του συμπαθητικού νευρικού συστήματος του οργανισμού.• Η τυροσίνη αποτελεί πρόδρομο ουσία της θυροξίνης, των κατεχολαμινών και της σημαντικότερης ανθρώπινης χρωστικής ουσίας, της μελανίνης.• Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην λειτουργία των επινεφριδίων, της υπόφυσης και του θυρεοειδούς αδένα.• Η τυροσίνη δεν συναντάται σε μεγάλες ποσότητες στο σώμα γιατί μεταβολίζεται με ταχύ ρυθμό.Επικαλυμμένη με:Capsule Shell (Gelatin), Silicon Dioxide, Magnesium Stearate, Cellulose.Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30λεπτά.Αλλεργίες: Καμία.Δεν πρέπει να λαμβάνεται από άτομα που παίρνουν αντικαταθλιπτικά (MAO Inhibitors), όπως επίσης από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες και από παιδιά.Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απ τό φως.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
00405
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Δοσολογία:1 με 4 κάψουλες την μέρα, μαζί με χυμό ή νερό παρά με γάλα. Τα αμινοξέα έχουν καλύτερη απορρόφηση όταν λαμβάνονται μισή ώρα πριν το φαγητό ή τον ύπνο.
Now Foods L- Tyrosine 750 mg X 90 Caps Now Foods L- Tyrosine 750 mg X 90 Caps
-53,33%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 00427
26,72 € 57,25 €
Η NOW® L-Tyrosine με την υψηλότερη δραστικότητα των 750mg ανά κάψουλα προσφέρει σημαντική στήριξη μιας υγιούς λειτουργίας των αδένων και της απόκρισης στο stress.
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος