×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Hamilton Stingose Spray 25 ml

Διάλυμα (spray) για τα τσιμπήματα (δήγματα), τα ελαφρά εγκαύματα, τις υπεριδρωσίες (παλάμες, πέλματα, μασχάλες). Μη τοξικό.
ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
9,88 € 8,34 €
Κερδίζετε 1.54€
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
05562
Μάρκα:
Περιγραφή
Τα μέχρι σήμερα καταχωρημένα δηλητήρια από έντομα και θαλάσσιους οργανισμούς είναι κυρίως πρωτεϊνικά (1). Η ικανότητα του Aluminum Sulphate να αποικοδομεί πρωτεΐνες είναι επαρκώς αποδεδειγμένη (2-7).Έχει αποδειχθεί ότι η δράση των ιόντων Αργιλίου δεν περιορίζεται μόνο στην αλλαγή της δομής των πρωτεϊνών αλλά επεκτείνεται και στην εξουδετέρωση μη πρωτεϊνικής βάσης ερεθιστικών τοξικών ουσιών, οι οποίες βρίσκονται σε διάφορα φυτά (8,9). Είναι επίσης επιστημονικά αποδεκτό ότι η υψηλή συγκέντρωση ιόντων Αργιλίου στην επιδερμίδα προκαλεί οσμωτική κίνηση ρευστών προς την επιφάνεια της (11).ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ : Ελαχιστοποιεί τα συμπτώματα από τις δερματικές αλλεργικές αντιδράσεις.· Δήγματα εντόμων και μικρών ζωικών οργανισμών (σφήκες, μέλισσες, κουνούπια, αράχνες, σκορπιοί κ.α.).· Επαφή με ερεθιστικούς θαλάσσιους οργανισμούς (μέδουσες, σκορπιοί, θαλάσσιες ανεμώνες, αγκαθωτά ψάρια, κ.α.).· Επαφή με ερεθιστικά φυτά (τσουκνίδες κ.α.).
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
05562
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
(ΑΝΑΚΙΝΕΙΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ): Αμέσως μετά το τσίμπημα ψεκάστε με το spray ελεύθερα. Επαναλάβατε όσο συχνά απαιτείται μέχρι πλήρους ανακούφισης. Σε σοβαρές καταστάσεις ζητήστε ιατρική συμβουλή.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Κρατήστε το Stingose spray μακριά από τα μάτια. Αν έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεπλύνατε αμέσως με άφθονο νερό. Στην φαρμακολογία δεν αναφέρεται καμία τοξικότητα για το Aluminum Sulphate (3, 6, 12).

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος