×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Health Aid L-Carnitine 550 mg X 30 Caps

Συμπλήρωμα διατροφής με L-Carntitine, βιταμίνη B6 και χρώμιο που συμβάλλει στην διατήρηση ενός υγιούς μεταβολισμού και επιπέδων ενέργειας.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
43,00 € 30,65 €
Κερδίζετε 12.35€
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Κωδικός:
00121
Μάρκα:
Περιγραφή

Η Καρνιτίνη είναι ένα αμινοξύ και ο βιολογικός της ρόλος αφορά την παραγωγή ενέργειας. Πιο συγκεκριμένα, έρευνες έχουν δείξει ότι μεταφέρει τα λιπαρά οξέα των τροφών στα μιτοχόνδρια των κυττάρων τα οποία αποτελούν τα ΄΄εργοστάσια΄΄ παραγωγής κυτταρικής ενέργειας, με την οποία εφοδιάζουν ολόκληρο τον οργανισμό για την ρύθμιση του μεταβολισμού και την αύξηση των επιπέδων απόδοσης. Η Βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, ενώ το Χρώμιο συντελεί στο φυσιολογικό μεταβολισμό μακροθρεπτικών συστατικών όπως υδατάνθρακες, σάκχαρα, κ.α.  Η L-Carnitine της HealthAid αποτελεί μια ειδή σύνθεση από L-καρντίνη, βιταμίνη Β6 & χρώμιο, τα οποία όλα μαζί δρουν συνεργιστικά στην διατήρηση ενός υγιούς μεταβολισμού και επιπέδων ενέργειας.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
00121
Πληροφορίες Παράδοσης
Οδηγίες
Ενήλικες και παιδιά άνω των 16 ετών, 1 ταμπλέτα ημερησίως με άδειο στομάχι.
Now Foods L- Carnosine 500 mg X 50 Vcaps Now Foods L- Carnosine 500 mg X 50 Vcaps
-53,33%
Περιορισμένη προσφορά
Κωδικός: 00420
40,08 € 85,88 €
Η L-Carnosine ταξινομείται στα διπεπτίδια, τα οποία είναι ένας συνδυασμός δύο αμινοξέων, στην προκειμένη περίπτωση αλανίνης και ιστιδίνης. Εμφανίζεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στο σκελετικό μυϊκό ιστό, και μπορεί...
Εξαντλήθηκε

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος